Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiem, że głupie ale...

SabaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że głupie pytanie ale juz nie wiem, kolega nie potrafi ogarnąc sobie nicku i prosi mnie żebym napisał na forum. Otóż chce coś z imieniem bartek, musi byc wolny na gmail.com, a nick do WoTa, Moze być coś w stylu B4RT3K, ale musi być wolne. I nie piszcie mi MagicznyBartek bo za takie będa reporty.

Opublikowano

Nie wydaje mi się by był wolny na gmail.

Ehh... Nigdy nie dogodzisz. Niech będzie bALTEK69PLJP#noform. Przy okazji pokaże, że jest 100% polakiem.

Za trolling wylatujesz z teleturnieju, to nie twoja prywatna tablica.

100% polakiem.

100% polakiem.

100% polakiem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ehh... Nigdy nie dogodzisz. Niech będzie bALTEK69PLJP#noform. Przy okazji pokaże, że jest 100% polakiem.

Za trolling wylatujesz z teleturnieju, to nie twoja prywatna tablica.

Opublikowano

Idź grac w minecrafta jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Wiem, że głupie pytanie ale juz nie wiem, kolega nie potrafi ogarnąc sobie nicku i prosi mnie żebym napisał na forum. Otóż chce coś z imieniem bartek, musi byc wolny na gmail.com, a nick do WoTa, Moze być coś w stylu B4RT3K, ale musi być wolne. I nie piszcie mi MagicznyBartek bo za takie będa reporty.

Opublikowano

Saba, nie rozumiem jednego. Czy nick jest taki wazny? Czy to daje prestiż czy coś innego? ja mam w grze jednej jsas22 i żyję, człowieku

Może być Bartekus + rocznik np. 97?

normalkino.png

Opublikowano

To przetłumacz mojemu koledze, że ja mam nick mojego psa i żyję ale jak on potrafi zreportować kolesia bo miał nick Polaczek1233211

@Edit Juz mnie k*rwica bierze na niego wyobraz sobie ze in sie ze mnie  śmieje że chcę się dostać na dobre studia, a on mówi ze on nie chce mieć pracy tylko bedzie za granie w lola zarabiał a k***a z jebanego silvera wyjsć nie umie.

Opublikowano

Skoro nie chce mieć studió, etc to widocznie musi się uważać za bardzo inteligentnego. Szkoda tylko, że w takim razie nick jest dla niego taki ważny i nie potrafi sam nic wymyślić. :)

No ale dobra, nie o tym temat.. co do nicku to ciężko mi stwierdzic czy są takie wolne czy nie, ale może Jernej, Bartolome, Bartolommeo, Perttu, ­Parlan. A jak nie to niech trochę pomyśli, może niech będzie to połączenie/wymieszanie dwóch słów angielskich, niech stworzy coś oryginalnego, skoro taki 'mądry' jest.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

BartekPl

ProBartekPL

BartoszewskiXX

JestemBartek

MiłosnyBartek

BartekZirokezem

BartekGra

SiemaBartek

BartekZarabiaNaLolu

Zbartek

BartekGames

Opublikowano

Moj kumpel ma wade wymowy i ma na imię bartek a jak sie przestawia Mówi BaJtek

Słodkie i łatwe :F

a inne

prawilnybartek

Januszowybartek

BartoszowyBartek

Prawicz3kBartkowy

Albo po prostu klasycznie

B4rt3k(rok urodzenia)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

PrawieMagicznyBartek

PółMagicznyBartek

AntyMagicznyBartek

PseudoMagicznyBartek

NibyMagicznyBartek

Nick bardzo łatwo wymyślić, więc nie wiem o co chodzi autorowi tematu.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...