Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam aima+wh(darmowego) do S.K.I.L.L'a

wizzen9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak mi wiadomo jest to forum cheaterskie i mam do was pytanie czy ktoś z was mógłby mi wysłać jakiegoś multihacka (aim+wh) do S.K.I.L.L'a oczywiście darmwego słyszałem że jest :).

Opublikowano

Nie ma, po za tym to nie jest forum hakerskie tylko Multi Player Community forum.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Nie ma darmowych cheatów do SF2, a jeśli ktoś ci mówi że ma darmowy to pewnie z jakimś keyloggerem lub mozambickimi wirusami.

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

SF2 jest tak prostą grą że granie na WH czy innych cheatach jest smieszne :D ale tak to jest jak 12 latki kompa dosiadają i internet :) Darmowego to chyba nigdy nie bylo do Skilla :P po za tym granie na cheatach Ci w niczym nie pomoze :P pozniej zrozumiesz po banie ze nie oplaca sie grac na cheatach

Opublikowano

wiec podaj na pw te makro z trigerem , az ciekawy jestem czy to cos dziala czy daje tylko efekt "placebo" i poczucia sie pro :D

Z poprzednim tak bylo i chyba wirus byl dodatkowo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebujemy technika do tworzenia aima i wh do skila. kto się podejmie dostanie siano zrobimy zzute na to :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...