Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z niektórymi serwerami priv metin2

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc wszytkim. Otóż mam problem z serwerami metin2. Mowa tu o World of Metin2 i Ravia.eu. Odpalam clienta, loguje sie i startuje postać ale wszystko zatrzymuje sie na tym ekranie ładowania. Czy to może być problem z kompatybilnościa? 

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Dziwna sprawa nigdy nie miałem takiego przypadku, może to pomoże:

• Uruchom patcher gry i czekaj aż pobierze wszystkie aktualne pliki (oczywiście uruchom z prawami administratora)

Jeżeli dalej to nic nie da podaj zawartość pliku syserr.txt który znajduje się w katalogu z grą podczas kiedy cały czas "stoi" na tym jak wybrałeś postać :) Może to nam coś powie. Na innych serwerach normalnie loguje?

Opublikowano

Więc tak, plik syserr jest pusty. Na DivineWorld jest dobrze i tak samo na globalu. Nie wiem czy to moze być powiązane ale Ravia i WoM2 używają tego samego instalatora do gry. Sterowników nie moge zaktualizować gdyż korzystam z zintegrowanej karty. Za słaby sprzet raczej tez nie jest gdyż przed formatem wszystko ładnie działało. 

Opublikowano

To nie wiem, jeśli masz te dwa clienty na jednym dysku to przeinstaluj jeden z nich na inny i spróbuj. Spróbuj też usunąć całkowicie jeden z nich i odpalić drugi i daj znać czy działa.

#OpISIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...