Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Nie udało się zweryfikować użytkownika [8]"

kio1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu mam problem z zalogowaniem się do gry. Otóż po zalogowaniu się i wejściu do gry wyskakuje błąd "Nie udało się zweryfikować użytkownika [8]". Dodam że na drugim koncie problem następuje ponownie. Próbowałem logować się u kumpla i u niego działało. Proszę o pomoc ! Odrazu piszę próbowałem juz wyłączyć antywirusa oraz przeinstalowałem grę, niestety nic to nie dało :/

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłyby krzesło i popcorn i darło by się : "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!! 

Opublikowano

(Było to w listopadzie)mi nie działała ponad rok i sasiadowi, wyrzuciłem pasy do konta (srebrna belka 1 bo nie było sposobu żeby naprawić) i sąsiad tez wywalił bo nie było szans naprawić,odpaliłem lol-a i grałem przez rok,potem tam się gra wieszała,czarny ekran i  kaplica.  kazali adres IP na zewnętrzny zmienić u operatora sieci,i dzięki tej zmianie działa combat,ja pierwszy zmieniłem ip i combat odpalił normalnie,a sasiad poszedł dopiero tydzień po mnie i zaraz jak mu zmienili to IP to mógł grać,jak to IP zmienisz to na 99% odpalisz bo mamy to samo,a innego wyjścia nie ma,bo sam próbowałem na wszystkie sposoby.

post-726415-0-26111500-1437848202_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...