Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję profesjonalną pomoc przy prowadzeniu serwera minecraft!

Oferta przeznaczona dla średnich jak i dużych serwerów, sieci Minecraft.

PROPOZYCJE PRZYJMUJE NA PW!

Imię: Mateusz

Nick: Filippexo

Wykształcenie: lic. Filologii Hiszpańskiej

Języki: Hiszpański, Portugalski

Zainteresowania: Linux, języki romańskie, podróże

Staż w grze Minecraft: 4 lata

Staż na serwerach jako prowadzący: 3,5 lata

Dzienny czas dla serwera: Kilka godzin dziennie, różne pory

Dostępność: Posiadam Skype/Ts + Dyspozycyjność

Doświadczenie w grze Minecraft: Doskonała znajomość realiów Minecrafta, rozumiem mechanikę gry,

zasady jej działania, prawa obowiązujące w grze jak i różnego rodzaju tryby gry multiplayer

Doświadczenie na serwerze:

1) Przez dwa lata pomagałem prowadzić serwer KK (Kwadratową Krainę), której właścicielem był sync667.

Był to serwer Survival, działki + ekonomia. Dedykowany dla graczy wymagających, którzy nie szli na łatwiznę.

Tam stawiałem swoje pierwsze kroki w moderacji serwera jako JuniorMod, następnie z czasem awansowałem

na wyższe stanowiska  zapoznawając się z coraz większą liczbą komend do zarządzania serwerem oraz w coraz

większym stopniu pomagając przy prowadzeniu serwera jako administrator, z opieką nad moderacją włącznie.

To tutaj nauczyłem się podstaw, wypełniania obowiązków, obycia z graczami, poznłem lepiej działanie serwera.

Traktuje ten etap jako wprowadzenie do bycia dobrym pomocnikiem właściciela serwera.

2) Następny rok poświęciłem przy pracy nad swoim własnych serwerem: Zminecraftowani - Podwodny Survival.

Zaznajomiłem się z podstawami technicznymi samego serwera, pluginami, zabezpieczaniem oraz edycją terenu

poprzez zaawansowane opcje pluginów WG.WE. Organizowałem ekipę serwera którą zarządzałem.

Tworzyłem swoje mapy w programie WorldPaiinter, załatwiałem stronę www, sam konfigurowałem Ts3.

Był to okres doszlifowania umiejętności prowadzenia serwera, gdzie mogłem liczyć sam na swoją wiedzę.

3) Następne miesiące poświęciłem na ścisłą współpracą z serwerem SagaMinecraft by _Moniqe_ .

Stworzyliśmy sieć serwerów. City + Ekonommia , SkyBlock oraz mój serwer, Zminecraftowani Podwodny survival + PvP.

Na tym etapie zajmowałem się głównie profesjonalną rekrutacją, doborem ekipy, szkoleniami, doradztwem, reklamą,

pomocą na TS3. Znajdowałem się w czołowym zarządzie decydującym i prowadzącym całą sieć serwerów.

4) Byłem około 2 tygodnie, bo tyle istniał pewiem serwer Gildii, niestety nazwy już nie pamiętam.

Tam doszkoliłem się w zakresie wykrywania chiterów, dowiedziałem się co to np. kill aura.

Specjalizacja i umiejętności:

- Prowadzenie serwera Survival/ Działki/ Ekonomia/ PVP.

- Rekrutacja moderacji, zarządzanie nad nimi, jak i szkolenia.

- Podstawy znajomości technicznej serwera MC.

- Obycie wśród graczy u których miałem dobrą opinię.

- Pełnowymiarowe wsparcie dla właściciela serwera/Sieci serwerów.

- Zabezpieczenie i Edycja terenu poprzez WE,WG

- Znajomość podstawowych pluginów oraz komend.

- Tworzenie map w WorldPainter

- Konfiguracja Ts3

- Organizowanie reklamy na forach

- Doradztwo przy powstawaniu serwerów ekonomicznych

- Zaznajomienie z realiami serwera RGP, jego językiem i klimatem.

+ Możliwość douczenia się konkretnych,wymaganych aspektów zarządzania serwerem.

NIE JESTEM Budowniczym, mogę jedynie pomóc zagospodarować teren, dostosować go czy udekorować.

Oczekiwania Stanowiska: Nie liczę na najwyższe stanowisko na sam start, bo wiem,że najpierw trzeba sie wykazać i

udowodnić co się potrafi. Lecz też nie chciałbym być jednym z wielu moderatorów, ponieważ mam większe

umiejętności i doświadczenie, potencjał którego nie chce marnować. Moją propozycją jest coś około

StarszegoModeratora* na początek. To jeśli chodzi o stanowisko na które liczę przy rozpoczęciu współpracy.

Oczekiwania Typ Serwera: Tutaj liczy się dla mnie najbardziej aby nie był on dedykowany najmłodszym graczom

z wymaganami najprostszych rozwiązań typu klepy pvp, /jedzenie /expiarka /drewno /kopalnia czy drop z kamienia.

Sam typ nie ma takiego znaczenia, bardziej się liczy to jakiego rodzaju graczy mc, ma do siebie ściągać.

Chodź nie ukrywam,że bardziej się przydam w podobnych serwerach, z jakimi miałem już do czynienia.

Oczekiwania odnośnie właścicieli/administratorów serwera: Osoby dorosłe, 18+

Oczekiwania Status Serwera: Serwer przed samym startem z dobrze zorganizowaną reklamą

bądź już otawrty, z dobrym statusem online, + własna strona www + Ts3.

Wynagrodzenie: Brak, bądź drobne, przy większym nakładzie pracy. (Posiadam konto bankowe)

PROPOZYCJE PRZYJMUJE NA PW!

Tam również można zdobyć u mnie więcej informacji.

Oferuję profesjonalną pomoc przy prowadzeniu serwera minecraft!

Oferta przeznaczona dla średnich jak i dużych serwerów, sieci Minecraft.

Niezbędna będzie rozmowa z właścicialami, głowosa na TS3, bądź Skype.

Pozdrawiam

Filippexo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...