Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

brak dowodu

N3R4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przez tydzień byłem na wakacjach we Włoszech i dzisiaj o 19 mam samolot powrotny. Mój problem jest taki, że zgubiłem dowód i jedyny dokument jaki przy sobie mam to legitymacja bez zdjęcia. Mam 17 lat.

Opublikowano

I nie wiem co robić, obawiam się, że mogę nie wejść do samolotu. Mam jeszcze kartę ubezpieczenia PZU, tam jest imię, nazwisko, pesel ale nie ma zdjęcia. Miał ktoś taka aytuacje?

Opublikowano

Licz sie z tym, że nie każdy musi mieć dowód w tym wieku, i jakoś inni sobie radzą. Paszport i jakiś dokument tożsamości (chociażby legitymacja szkolna) powinny wystarczyć.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Siema, przez tydzień byłem na wakacjach we Włoszech i dzisiaj o 19 mam samolot powrotny. Mój problem jest taki, że zgubiłem dowód i jedyny dokument jaki przy sobie mam to legitymacja bez zdjęcia. Mam 17 lat.

To cie chyba czeka obóz dla uchodźców.

Opublikowano

Zgłoś się do ambasady. Nie odprawią cię bez dowodu/paszportu.

Możesz z wejściem mieć problemy Ale licz na miłą obsługę.

C**j się znasz, a piszesz.

Licz sie z tym, że nie każdy musi mieć dowód w tym wieku, i jakoś inni sobie radzą. Paszport i jakiś dokument tożsamości (chociażby legitymacja szkolna) powinny wystarczyć.­

Wnioskując, autor nie ma paszportu, bo ma zamiast niego dowód. A legitymacja nie jest wiarygodnym dokumentem.

Opublikowano

Nah. To żaden argument. Bez dowodu albo paszportu nie można swobodnie przemieszczać się po świecie.

Autorze tematu daj znać jak to się potoczyło, bo sam jestem ciekaw.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Skończyło się to tak, że udało mi się wrócić do domu. Po prostu miałem szczęście i nie sprawdzili mi dokumentów.

Opublikowano

Skończyło się to tak, że udało mi się wrócić do domu. Po prostu miałem szczęście i nie sprawdzili mi dokumentów.

hqdefault.jpg

Koleś czym ty latasz?!?

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Powiem tak legitką możesz sobie dupe podetrzeć, Ona za granicą gówno znaczy.

Musisz znaleźć ambasade konsulat i ogarnąć tymczasowy, 

Bez dowodu to Sobie możesz polecieć do kambodży nogi w  studni pomoczyć.

Ahh nie doczytałem, że już masz ogarnięte.

ale na przyszłość warto wiedzieć, żeby poszukać ambasade :)

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...