Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Karolenko

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373292311-U247153.png

Tematyka:Tatuaż

Wysokość:Dowolna

Szerokość:Dowolna

Kolorystyka:Mroczna :D

Dodatkowe informacje od zlecającego:Witam. Mam na imię Karol i chciałbym sobie zrobić drugi tatuaż. Chcę zrobić sobie drugą maskę na ramieniu, ale teraz na lewym. Mam pomysł i wizję na niego, Mam dwa zdjęcia które chciałbym połączyć w jeden wzór. I właśnie w tym momocie wkraczacie wy oraz wasze umiejętności! Musicie połączyć te zdjęcia jak najbliżej mojego wzornika :D

Więc:

- Zdjęcie nr1 Jest opoką całego tatuażu, chciałbym aby napis na zdj nr.2 był umieszczony na masce (Czoło,Broda,Policzek) nieważne na jakim miejscu, ale ważne aby napis był zgrany kolorystycznie pod maskę ( Tylko tak żeby było go widać xD)

- Jeśli macie pomysł aby Maskę trochę odpicować to dodam że lubię "Krwawą,Ciężką,Mroczną" Stylistykę kolorystyczną.

*** PS. Jutro załączę zdjęcie mojego tatuażu z prawej ręki, żebyście mieli porównanie kolorystyczne ;D

Aha i Napis ANGERFIST możecie pozmieniać wedle woli ! :)

Dziękuję, oraz obiecuję że się odwdzięczę :D

Materiały do wykorzystania:Zdj nr 1 !

Zdjęcie nr 2 ! (Przeróbcie, lub nie ten napis ANGERFIST on ma być na tej masce :>  xD)

Wynagrodzenie:Związana z Tatuażem.

eune

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...