Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Senthia.pl&Karies.pl

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za to podziękuje, pliki naprawde spoko. Dużo shelli ? :D

Nie wiesz co dokładnie izumi tam podziałał ?

http://screenshot.sh/m1MF6HGti0Tuj

xD

­

Pliki są dobre, jedyne bugi jakie są to te w kliencie.  Musisz type zmienić żeby c++ nie wyskakiwało. Mi sie osobiście nie chciało tego robić 

@Lajk™

wypakujesz mi jeszcze root? 

bo nie działa mi ten patcher... 

Japrdl technicy mpc którzy plików root nie potrafią rozpakować... Ten unpacker działa jak masz antywirusa off.  

Opublikowano

Pliki są dobre, jedyne bugi jakie są to te w kliencie.  Musisz type zmienić żeby c++ nie wyskakiwało. Mi sie osobiście nie chciało tego robić 

Japrdl technicy mpc którzy plików root nie potrafią rozpakować... Ten unpacker działa jak masz antywirusa off.  

Z tego co zauważyłem to jakaś zbroja go powoduje. ;)

­

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to jakaś zbroja go powoduje. ;)

­

A i popraw sobie quest z ww tam tylko do kowala dopisz linijkę.  I będzie git :)  

Opublikowano

te pliki mają więcej bugów niż SureK graczy na serwerach.

PS Yebać Surka

@aw Nie polecam tych plików pełno shelli i luk zostawionych, plus najmądrzejszy system kostiumów jaki ktoś mógł dodać beka. 

Opublikowano

Ma sens wrzucanie tych plików na src według was i przerobienie fabuły, gospodarki etc. ? ;)

Nie, nie ma zanim naprawisz bugi a trochę ich jest od bugów expa, ustawianie odnowa expa naprawa systemu ulepszeń itp. po wgranie nowości bo bez nowości serwer nie ma szans na istnienie.

@AW

W plikach nie ma nic ciekawego dziwnie zrobiony system kostiumów ale jak wiadomo Fakel to robił, poza tym nwm co on zrobił, że tylko w wachlarzu 250 masz leczenie ponad 30k xDDD Beka z tych plików.

Opublikowano

Jak dla mnie, te pliki NIGDY w życiu nie powinny zostać udostępnione. Ten serwer był legendą i jednym z najlepszych, no ale cóż.

Powodzenia w używaniu ich ;)

Opublikowano

Jak dla mnie, te pliki NIGDY w życiu nie powinny zostać udostępnione. Ten serwer był legendą i jednym z najlepszych, no ale cóż.

Powodzenia w używaniu ich ;)

Serwer może by był jednym z najlepszych gdyby był bardziej urozmaicony oraz gdyby nie był pobugowany tak, że wbiłem postaciami max lvl poprzez bugi na mapach (niektórzy wiedzą o co chodzi). Pobugowany system ulepszeń chodzi o zbrojki, których nie ma w systemie ulepszeń, a jak spalisz xxx zbroje na xxx lvl to nagle się pojawia magia ;3 PLUS MAGICZNY PIERŚCIEŃ LUCY z 1000 na magię, lud i kryt takie itemki miałem na senthii. :)

Opublikowano

Serwer może by był jednym z najlepszych gdyby był bardziej urozmaicony oraz gdyby nie był pobugowany tak, że wbiłem postaciami max lvl poprzez bugi na mapach (niektórzy wiedzą o co chodzi). Pobugowany system ulepszeń chodzi o zbrojki, których nie ma w systemie ulepszeń, a jak spalisz xxx zbroje na xxx lvl to nagle się pojawia magia ;3 PLUS MAGICZNY PIERŚCIEŃ LUCY z 1000 na magię, lud i kryt takie itemki miałem na senthii. :)

Mówiąc senthie, mam na myśli tą starą senthie, która nie miałą wspólnego nic z surkiem itp itd.

Opublikowano

Mówiąc senthie, mam na myśli tą starą senthie, która nie miałą wspólnego nic z surkiem itp itd.

a o jakiej ja senthii mówię :O tą za czasów Anek, Ozima, Fakela, Steina i Haya... ale z dodatkiem jednego setu którego nie ma w tych plikach na lvl 255 jak się nie mylę i tak samo trudniejszych ulepszaczach na diabelską zbrojkę, a nie jak na Karies gdzie się wbijało ją odrazu na 9 ...

Opublikowano

te pliki mają więcej bugów niż SureK graczy na serwerach.

PS Yebać Surka

@aw Nie polecam tych plików pełno shelli i luk zostawionych, plus najmądrzejszy system kostiumów jaki ktoś mógł dodać beka. 

No, już wypier****.

a o jakiej ja senthii mówię :O tą za czasów Anek, Ozima, Fakela, Steina i Haya... ale z dodatkiem jednego setu którego nie ma w tych plikach na lvl 255 jak się nie mylę i tak samo trudniejszych ulepszaczach na diabelską zbrojkę, a nie jak na Karies gdzie się wbijało ją odrazu na 9 ...

To sobie dodaj tą "aktualizacje" chcesz typowego gotowca co byś na 2 dzień mógł wrzucić już prezentacje no proszę Ciebie... pls...

To sobie napraw, boże <lel>, nie wiem czy Wy liczycie na totalnego gotowca w 100% odbugowanego i gotowego do startu, trochę własnego myślenia i zaangażowania, bo tak spotkacie się z pierwszym lepszym błędzie i się wyjebiecie... PLS

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pliki  jak najbardziej godne polecenia stare ale to  bardzo stare klimaty metina, pasują w sam raz do nauki  leci + 

No, już wypier****.

To sobie dodaj tą "aktualizacje" chcesz typowego gotowca co byś na 2 dzień mógł wrzucić już prezentacje no proszę Ciebie... pls...

To sobie napraw, boże <lel>, nie wiem czy Wy liczycie na totalnego gotowca w 100% odbugowanego i gotowego do startu, trochę własnego myślenia i zaangażowania, bo tak spotkacie się z pierwszym lepszym błędzie i się wyjebiecie... PLS

i  właśnie dlatego nie warto nic udostępniać na tym forum .....  połowa tylko liczy  na pliki z  którymi  wystartuje tego  samego dnia ...

Opublikowano

Pliki  jak najbardziej godne polecenia stare ale to  bardzo stare klimaty metina, pasują w sam raz do nauki  leci + 

i  właśnie dlatego nie warto nic udostępniać na tym forum .....  połowa tylko liczy  na pliki z  którymi  wystartuje tego  samego dnia ...

Mogę zrozumieć ludzi, którzy pobierają pliki serwerowe aby coś wyciągnąć np. jakiegoś questa. Ale nie rozumiem tych, którzy pobierają pliki, aby na nich wystartować. Przecież to jest głupota, więcej czasu zajmie przeglądnięcie wszystkiego jak zrobienie własnego od podstaw ...

@topic

332 mb, rly ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Bywalec
Opublikowano

to samo co up ? ;/
VRunner 0.6 -- Simple daemon
Custom environment: LD_32_PRELOAD=/home/game/share/lib/kostiumy.so (0xbfbfee10)
Service already running!
Please kill daemon and delete pid file.

Opublikowano

to samo co up ? ;/

VRunner 0.6 -- Simple daemon

Custom environment: LD_32_PRELOAD=/home/game/share/lib/kostiumy.so (0xbfbfee10)

Service already running!

Service already running!

1221me.md.gif

Opublikowano

@Lajk™

wypakujesz mi jeszcze root? 

bo nie działa mi ten patcher... 

Wszystko działa tylko musisz po prostu usunąć nazwę w folderu clienta aby wyglądała tak : Karies.pl i wtedy wypakować i poleci jak z płatka. ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...