Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pokazywanie czego nie można sprzedać, przehandlować

NoName#2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorszego efektu dawno nie widziałem. xD Jak można tak srnąć czerwonym okresem w ekwipunku?

Bo nie chciało mi się zmieniać?

Ale jak chcesz to mogę zmienić na jakiś inny c*****y, np fioletowy.

// Edit

Pasuje? XDDD

3png_wqpsqrx.png

Opublikowano

Gorszego efektu dawno nie widziałem. xD Jak można tak srnąć czerwonym okresem w ekwipunku?

A co za problem zmienić na inny? xD 

PS: Pomysł no ciekawy, ale z jednym Mentez ma racje za dużo czerwonego brzydko będzie wyglądać więc może po prostu jakieś obramowanie czy kłódka na środku itemku. 

Opublikowano

A co za problem zmienić na inny? xD 

PS: Pomysł no ciekawy, ale z jednym Mentez ma racje za dużo czerwonego brzydko będzie wyglądać więc może po prostu jakieś obramowanie czy kłódka na środku itemku.

Na globalu jest białe (tak wygląda https://youtu.be/VRBMVDa0eO8), to zmienie. :)

No chyba że masz lepszy pomysł na kolor?

Opublikowano

Na globalu jest białe (tak wygląda https://youtu.be/VRBMVDa0eO8), to zmienie. :)

Taki efekcik jak masz np. na Autopotach albo na skillach sury (typu Czarowane ostrze) wydaję mi się że lepiej by to wyglądało niż jakiś lipny kolorek :v

­

Opublikowano

Taki efekcik jak masz np. na Autopotach albo na skillach sury (typu Czarowane ostrze) wydaję mi się że lepiej by to wyglądało niż jakiś lipny kolorek :v

­

Chory pomysł. Przemyśl a zrozumiesz.

PS. Ja się tam do czerwonego przyzwyczaiłem B|

Opublikowano

2/10 nie polecam :D.. A tak poważnie bardzo fajny efekcik :). Global coś tam jednak robi to potem i priwy mogą podpatrzeć  ;d

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że byłby lepszy niż ­to 1png_wqpsawn.png

x.x

Chyba że wymyślisz jakiś lepszy efekcik, Chociażby czerwona obramówka zamiast czerwonego koloru na itemku xD

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że byłby lepszy niż ­to 1png_wqpsawn.png

x.x

Chyba że wymyślisz jakiś lepszy efekcik, Chociażby czerwona obramówka zamiast czerwonego koloru na itemku xD

Jak dla mnie coś aka migająca czerwona nakłada była by w sam raz :D

Opublikowano

No właśnie wydaje mi się że byłby lepszy niż ­to 1png_wqpsawn.png

x.x

Ten efekt z autopot jest c*****y w większej ilości. Nie wiesz jak ma glonalu sa wkurwione osoby, o te efekt, bo dodali go na nowe przedmioty, które gracz podniósł.
Opublikowano

A nie mogłaby być to po prostu jakaś ramka ewentualnie jak pisałem jakaś kłódka? :)

To z globala odpada, na globalu tak jak osoba wyżej, wielu tego nie lubi, coś tu przydałoby się coś co nie psuje estetyki w eq i coś co po prostu jest widoczne i przede wszystkim nie razi w oczy, bo te kolory no robią jedną wielką plamę w eq. 

PS: Co do kłódki to mniej więcej takie cośicon_klodka.png(To przykład oczywiście nie musi taka być) lub też jakaś ramka (tu niestety przykładu nie mam). 

Opublikowano

Pomysł świetny ale ja bym dał efekt odpalonego autopota na zablokowane przedmioty

No dobra, ale jak wtedy zobaczysz, że eliksir (autopot) jest niezdatny na handel?

@topic

Co powiecie na:

41png_wqparqw.png

lub bardziej delikatne (mniej widoczne)?

42png_wqparqa.png

Opublikowano

Bo nie chciało mi się zmieniać?

Ale jak chcesz to mogę zmienić na jakiś inny c*****y, np fioletowy.

// Edit

Pasuje? XDDD

3png_wqpsqrx.png

Tutaj nie chodzi o sam kolor, a zj*bany efekt, zwykłe nałożenie koloru, czuję się jak w tibii. Już lepszym pomysłem jest nałożenie jakiejś ikonki typu 76022.png. Może być plus, minus, cokolwiek, ale nie taki s**t. Mieli dobry pomysł na globalu z plusami, ale nałożyli to na przedmioty, którymi można handlować, ale później usunęli zamiast przerobić.

Opublikowano

No dobra, ale jak wtedy zobaczysz, że eliksir (autopot) jest niezdatny na handel?

@topic

Co powiecie na:

41png_wqparqw.png

lub bardziej delikatne (mniej widoczne)?

42png_wqparqa.png

obydwa są dobre, pierdolicie z tymi efektami autopot, potem się w oczach jebie od tych świecidełek

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Co ciekawe, niewiele osób wie że do zrobienia tego nie potrzeba source.

No to ty również nie wiesz, bo jest malutki błąd, który trzeba poprawić w kodzie źródłowym ;)
Opublikowano

No to ty również nie wiesz, bo jest malutki błąd, który trzeba poprawić w kodzie źródłowym ;)

Zaraz zrobię i pokażę ;)

Opublikowano

Nie widzę sensu robienia tego na prywatnych serwerach gdzie praktycznie jedyne przedmioty z zablokowana możliwością handlu to:

- Skrzynia Ucznia

- Przedmioty ze skrzyń ucznia

Opublikowano

Nie widzę sensu robienia tego na prywatnych serwerach gdzie praktycznie jedyne przedmioty z zablokowana możliwością handlu to:

- Skrzynia Ucznia

- Przedmioty ze skrzyń ucznia

Nie prawda, ale zostaje jeszcze ANTI_SELL oraz ANTI_SAFEBOX.

Zaraz zrobię i pokażę ;)

Coś nie widzę :(

Tak czy siak jeśli już coś takiego wprowadzać to motyw z kłódką byłby lepszy

Wy nie macie kompletnie zmysłu, a jak na 3-slotowym przedmiocie tę kłódkę? Wyśrodkować, czy 3 kłódki? W obu przypadkach kicha według mnie :3
Opublikowano

Wy nie macie kompletnie zmysłu, a jak na 3-slotowym przedmiocie tę kłódkę? Wyśrodkować, czy 3 kłódki? W obu przypadkach kicha według mnie :3

Nałożyć lekki filtr podświetlający każdy slot czy to 2'slotowy czy 3'slotowy i na sam środek kłódka :D

Nie chce mi się tego robić w psie żeby pokazać ale myślę, że wiesz o co chodzi.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...