Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#LigaBobów Nowa "chora" seria z lol'a!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem, że jest opcja zareklamowania filmu na tym pięknym forum <3
Jest to mój pierwszy film z Ligi Legend, ale nie pierwszy na kanale. Bardzo lubię montować filmiki i pomyślałem żeby zrobić oto taką serię z krótkimi parodiami popularnych kanałów o tematyce lolowej wykorzystując wcześniej zebrane pomysły. Bardzo chętnie przyjmę konstruktywną krytykę etc. ponieważ chcę tworzyć coraz lepsze materiały!
PS: Screen pasty z Disem podebrany z Naszego forum :)

Piszcie co wam się nie podoba a co nie, co poprawić i czy ten "płytki" humor nie jest zbyt żałosny? :D

Opublikowano

Hmm... w sumie patrząc na to też czuje niesmak i zauważyłem beznadziejne poczucie humoru (które nawet lubię bo zawsze mnie bawią takie "suchary"). Teraz widzę, że nie trafiłem w to co chciałem, ale cały czas się uczę jutubów. Spróbuję zrobić coś mniej "żałosnego" następnym razem ^^

Dzięki za komentarze :)

Opublikowano

Obejrzałem całe i zaśmiałem się tylko na genku na szywanie :P Ogólnie fajny montaż, ale poziom żartów to podstawówka

Opublikowano

ja pierdo... na trzeźwo to montowałeś? do 7925414378141761389275.jpeg jakoś dałem rade, dalej ni uja

Opublikowano

Nie zraź się moją krytyką, twórz dalej. KAŻDY zaczynał od małych kroków, choćby ZDupy, którego tak namiętnie rżniesz w kako... porównaj jego ostatni vlog z pierwszym - zrozumiesz.

Kwestie, które w moim wypadku powodują odruch wymiotny:

-Ja i Montażysta a'la Ja i MagicznyKRzyś (???) - motyw z bronzowych myśli

-Muzyka w tle zerżnięta z któregoś popularnego kanału

-Motyw "Randomowe sytuacje" zerżnięty od Wargi

-Odgłosy skopiowane od wargi - bardzo żenujące, najbardzie wku*wia mnie to "aaach"

Ogółem, ten film to po prostu plagiat, zlepek, misz-masz innych popularnych użytkowników.

Jak na ten moment tego nie da się oglądać, brakuje Ci jednej podstawowej cechy: ORYGINALNOŚCI. Nie bój się zwizualizować SWOICH WŁASNYCH fantazji, nie zżynaj od innych bo to zwykła, żenująca farsa. "Skończ waść, wstydu oszczędź" jak to ktoś mądry powiadał.

Nie mniej trzymam kciuki i życzę sukcesów w przyszłości. Nie zrażaj się, ale nie idź w tę stronę ;) Powodzenia.

sygna.png

Opublikowano

.Yoshiaki dzięki za podpowiedzi :>

Co prawda serie z gry Nostale inspirowałem Wargą i próbowałem to przenieść na lol'a (wraz z MagicznymKrzysiem1 który wyszedł zbyt podobny do bronzowych myśli) co niestety nie wypaliło. Zawsze to jakaś dodatkowa wiedza którą wykorzystam tworząc kolejne części. Będę się starał ulepszać każdy element krok po kroczku a może kiedyś wypali i odnajdę swój własny "styl" :) Jeszcze raz dzięki za wskazówki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...