Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura mechaniczna

domintokomin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Czy jest lepsza klawiatura dla graczy cs go w cenie do 300 zł od Qpad MK50 i czy dobrym wyborem będzie kupno myszki zowie fk2, a do niej podkładki zowie g-sr? Z góry dziękuję za każdą opinię. Jestem otwarty na inne propozycje, lecz żeby nie odstawały cenowo od tych rzeczy :D

Opublikowano

Co do myszki to będzie dobrym wyborem tak samo jak i podkładka. Natomiast klawiatura powinna być okej ale poczekaj niech ktoś się wypowie 

xD

Opublikowano

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A mógłbym wiedzieć czym sie różni od Qpad km50. Klawiatura numeryczna nie potrzebna mi :) +/- 70 zł droższa, wiec nie wiem czy się opłaca :P

Opublikowano

Qpad ma:

Podpórkę na nadgarstki

Klawiaturę numeryczną

Qpad nie ma:

Podświetlenia i klawisz makro

Ozone ma podświetlenie(czerwone) i 6 klawisz makr( na miejscu przycisków DEL, INSERT etc.)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@domintokomin

Ta z morele to wersja pro. Ma klawiaturę numeryczną i podpórkę. Ogólnie bardzo ciekawa propozycja.

Jak kupujesz coś na dłuższą metę(chyba, że będziesz zmieniał przełączniki) to kupiłbym browny albo blacki.

Opublikowano

@ZeciarzEmil1

Jednak raczej wybiore przełączniki czerwone, każdy je poleca do gier FPS. Tylko Nie wiem czy wziąć wersję pro czy też zwykła :D

Nigdy nie miałem klawiatury z podpórką, wiec nie wiem czy to jest wygodne :P A klawiatura numeryczna mi nie przeszkadza tak jak wspominałem.

Opublikowano

@domintokomin

Klawiatura dobra, tylko ona najprawdopodobniej  będzie wysyłana ze stanów. Jak chcesz coś z amazonu to szukaj na niemieckim/brytyjskim amazonie.

Opublikowano

Zamawiając z USA płacisz Cło, ogólnie z zagranicy musisz uważać, bo mogą naliczyć ci cło (podatek za kupno zagranicą).

Ja radził bym ci zobaczyć na allegro nawet za klawiaturą marki Tesoro. Sam mam Tesoro Excalibur na przełącznikach Cherry MX Brown i chwalę bardzo, gram w FPS'y, LoLa i naprawdę bardzo dobra jest ;)

W okolicach 300-350zł masz coś takiego: 

http://allegro.pl/klawiatura-mechaniczna-tesoro-tizona-numpad-i5558769520.html- 260zł klawiatura używana na przełącznikach Cherry MX black z odczepianym panelem "Numpad".

http://allegro.pl/klawiatura-gaming-tesoro-durandal-cherry-mx-red-i5545819743.html- 340zł klawiatura nowa na przełącznikach Cherry MX Red, podświetlana.

­

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...