Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miganie ekranu przy wyborze postaci

michal52368

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdej windzie to się dzieje? Bo ja miałem dziwny przypadek, że na 7 miałem ten sam problem co wy, a na 8.1 wszystko ok.

Opublikowano

Ja mam 8.1.  Miałem za 60zł zrobione wtyczki pod 7, aby lepiej się pracowało. Ale dałem fabryczne i to nie pomogło tak właśnie 60zł w dupe mam.. 

@1361622928-U485574.pngenesas  Jaką masz kartę graficzną?

Opublikowano

czyli wychodzi na to ze metin to gowniana gra na stare laptopy :D ja mam intela hd 5500 i ge forca940 w lapku i to jest smieszne, ze gry typu gta5 i wiedzmin chodza niemal na maksymalnych ustawieniach ,a taki metin nie chce działać..

jakby ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu to niech wrzuci tu ,wszyscy będą za to wdzięczni

p.s właśnie znalazłem sterowniki do intela hd5500  z dnia 25 sep 2014  na stronie della , probojcie je instalowac ,moze komus zadziała :D

http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=J6TR0

Opublikowano

czyli wychodzi na to ze metin to gowniana gra na stare laptopy :D ja mam intela hd 5500 i ge forca940 w lapku i to jest smieszne, ze gry typu gta5 i wiedzmin chodza niemal na maksymalnych ustawieniach ,a taki metin nie chce działać..

jakby ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu to niech wrzuci tu ,wszyscy będą za to wdzięczni

p.s właśnie znalazłem sterowniki do intela hd5500  z dnia 25 sep 2014  na stronie della , probojcie je instalowac ,moze komus zadziała :D

http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=J6TR0

A Tobie zadziałało?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...