Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wakacje

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mamy już taką "połowę" wakacji za sobą jednakże... ja wcale nie umiem się cieszyć z wolnych dni, może dlatego, że po prostu się nudzę. 

Byłem już kilkakrotnie nad wodą ze znajomymi, w efekcie poparzyłem sobie plecy :x. Grille na działce również były, ale ile można... ? To po czasie też robi się nudne.

Co jeszcze można porobić w ciepłe wakacyjne dni ? (Nie licząc poparzenia sobie pleców). Są może jakieś ciekawe atrakcje w Warszawie (o ile ktoś blisko mieszka i się orientuje)? 

Opublikowano

uprawianie sportów np. jazda na rowerze, doskonale zabija czas

bardzo lubię też wziąć sobie do domu piątkę znajomych i obejrzeć jakiś jeden czy dwa filmy, wspaniała atmosfera

fajnie jest też pograć w coś, idealny sposób na zabicie czasu

weź trójkę kumpli, dwie koszulki, parę spodenek, namiot i do pociągu (znikasz na 2-3 dni)

kurde, jest tyle świetnych sposobów na spędzenie wakacji B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

uprawianie sportów np. jazda na rowerze, doskonale zabija czas

bardzo lubię też wziąć sobie do domu piątkę znajomych i obejrzeć jakiś jeden czy dwa filmy, wspaniała atmosfera

fajnie jest też pograć w coś, idealny sposób na zabicie czasu

weź trójkę kumpli, dwie koszulki, parę spodenek, namiot i do pociągu (znikasz na 2-3 dni)

kurde, jest tyle świetnych sposobów na spędzenie wakacji B)

Fakt sport to bardzo fajna sprawa, zwłaszcza w kontekście zdrowia czy też właśnie zabicia czasu.

Siedzenie w domu ze znajomymi to również fajna opcja, jednakże spędziłem tak 2/4 tego miesiąca :p

Gram tylko wieczorkami, w dzień wolę robić coś pożyteczniejszego (pomaganie mamie, jakieś wypady ze znajomymi itp)

Z tym namiotem to fajna opcja, tutaj trafiłeś :D

Opublikowano

Warszawa, to jedno z wielu miast, gdzie nudzić się nie powinieneś - atrakcje na dłuższą sprawę można znaleźć wszędzie, wystarczy trochę pomyśleć. 

Samo łażenie ze znajomymi może przynieść dobre efekty. Poza tym postaraj się rozwijać swoje talenty, pasje. 

Jeśli jednak to Ci nie wyjdzie postaw na różnego typu imprezy, pikniki, sport. Możesz również poznawać ludzi, zorganizować nocne ognisko przy muzyce etc. 

Dobrym sposobem jest także wyrwanie się z rodzinnych stron, na to jednak potrzeba chociażby paru groszy. 

~ ~

Opublikowano

Albo chociażby sprobowac gdzies dorobic, roznoszenie ulotek, zawsze jakies pieniadze wpadna na cos :) Czas leci szybko :) Potem jakas imprezka :D

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Co jeszcze można porobić w ciepłe wakacyjne dni ?

Znieść komputer (lub laptopa) do piwnicy i siedzieć na mpcforum pytając się co robić w ciepłe wakacyjne dni, ewentualnie grać w jakieś gry komputerowe, czytać książki, grać w jakieś planszówki, uczyć się.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Naucz się czegoś nowego - poobijać się tydzień, dwa jest fajnie, ale na dłuższą metę nuda. Może to być cokolwiek - nowy sport, jakieś majsterkowanie, nauka montażu filmów, Photoshopa, programowania itp. Zależy czy wolisz siedzieć przy kompie czy latać po dworze. Ciężko samymi grillami i opalaniem zapełnić sobie czas - człowiek to takie zwierze, któremu najwięcej satysfakcji sprawia tworzenie czegoś.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...