Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona PSD Karies.pl (ŁADNA)

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Y nie. Na swoim tsie promujesz że tak powiem swoje "Produkty" w tym przypadku serwery. Gracze wbijają i topią pieniądze, i co. Nie zarobisz ?

­

Ma smykałkę do interesów   :)

Strona na 10+ korzystałem

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xD jebane gówna od metinów, gardzę, do utylizacji wszystkich i się skończy, skurwiałe community gorsze od csa, lola i innych minecraftów

c**j mnie twój warn obchodzi, najwyżej nowe konto zrobię

Opublikowano

Wkurwiasz mnie gównie już.  Nigdy na żadnym se swoich syfów nie miałeś +500 online, a teraz zgrywasz z siebie prawnika który wie wszystko? Jesteś gównem na tym forum na metinie również.  Wracam 17 września jak chcesz możemy wystartować ze swoimi serwerami w tym samym dniu i godzinie p********y biedaczku cebulczaku.  

Jesteś gównem zrozum!  

iZumi, prosze Cię nie rob juz serwerow.. ;/

@topic

lay ladny. ;-]

Opublikowano

Ujrzy, ale na mpc nie będzie miało miejsca w publikacjach ;P

Kusisz mnie by użyć tej strony, kusisz. Chętnie to sprawdzę tylko znajde pierw czas na pocięcie tego.

Z ta strona mozna sobie robić co sie chce żeby mogl cos zdzialac surmistrz i arisa musieliby najpierw zglosic w odpowiednie miejsce psd tej strony tak jak to robie firmy ze swoimi logami że jesli ktoś skopiuje moga go pozwac a po 2 podatek od sprzedaży rzeczy które sa chronione prawami autorskimi wynosi cos ok 50% a watpie zeby zaplacili cokolwiek podatku od tego.

Tak, tak tłumacz idiotom a oni i tak swoje. Surek i tak mi rozjebał mózg tym przykładem z wypłatą za wykonaną prace a przekazywaniem praw autorskich.

Opublikowano

Kusisz mnie by użyć tej strony, kusisz. Chętnie to sprawdzę tylko znajde pierw czas na pocięcie tego.

Tak, tak tłumacz idiotom a oni i tak swoje. Surek i tak mi rozjebał mózg tym przykładem z wypłatą za wykonaną prace a przekazywaniem praw autorskich.

Harnaś aż zal mi sie ciebie robi jak widzę co piszesz udowadniasz że umiesz tylko kraść. 

Chłopak udostępnia coś co dał za to kase a Ty jeszcze masz jakieś ale. 

nie podobają ci sie takie warunki kozystanie z tego to wez spierdalaj... pozer jesteś jak c**j.

Strona ładna. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Harnaś aż zal mi sie ciebie robi jak widzę co piszesz udowadniasz że umiesz tylko kraść. 

Chłopak udostępnia coś co dał za to kase a Ty jeszcze masz jakieś ale. 

nie podobają ci sie takie warunki kozystanie z tego to wez spierdalaj... pozer jesteś jak c**j.

Strona ładna. 

No tak bo z pewnością jakiś typ bedzie mi narzucał używanie loga jego ts na stronie która mam pod swój serwer i mam własnego ts-a. Szczególnie ze to nie autor a jakiś gość co kupił strone i ma gówno a nie prawo do niej. Jedynie co tam jest nietykalne to logo arisy.

Opublikowano

No tak bo z pewnością jakiś typ bedzie mi narzucał używanie loga jego ts na stronie która mam pod swój serwer i mam własnego ts-a. Szczególnie ze to nie autor a jakiś gość co kupił strone i ma gówno a nie prawo do niej. Jedynie co tam jest nietykalne to logo arisy.

Surek kupił stronę której ja używałem przez bardzo długo. I ma pełne prawo umieścić swoje dowolne logo.  A tak btw nie musisz jej używać jak Ci jego zasady nie pasują. To na c**j sapiesz nie pobieraj nie używaj i po sprawie.  

Opublikowano

Strona ładnie zrobiona, do Surka nic nie mam, polecić mogę.

Kupił - Może zrobić z tym co chce, akurat tutaj postawił 2 warunki.

Akceptujecie je lub macie z tego przysłowiowego ''c***a''

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

karies.png

Paczka zawiera tylko i wyłącznie PSD, kodowania wam nie dam!

Download:

http://surmistrz.pl/grafa_karies/karies_layout.rar

Skan:

1234.jpg

Warunki:

Grafika wykonana przez Arise, zabrania się:

- USUWANIA LOGO TS-LOL

- USUWANIA LOGO ARISA

Szablon możecie dowolnie edytować, tylko zabraniam usuwania tych 2 log, enjoy!

*ściągając PSD zgadzasz się na warunki wymienione powyżej.

nie usunę a zasłonię sobie divem :) dzięki cześć.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...