Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbieranie boxów na bitkach petem

dasass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie  chyba ze na bocie :p

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

tak tylko to forum pod względem DO umarło trzeba jakieś inne forum znaleźć :P

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

ludzie co to za roznica czy botem czy samemu jeśli chodzi o zysk ?? puknijcie się pozatym samemu więcej się uzbiera niż botem bo teraz same pixele co nic nie zbierają prawie.

oplaca się jak masz PP pod boxy i radarowki w pecie bo wtedy nawet 450 z jednej skrzynki może wypasc wiec to sporo tylko z tego co pamiętam to nie zbierasz ty skrzynek tylko sam pet ma to robic a ty tylko latasz wokół mapy.

Opublikowano

nie chce mi sie samemu zbierac i chodzi mi oto aby ustawic cos co klika w kilka punktów na mapie by samolot latał w kółko i zeby sie nie wylogowywał a pet ma zbierac skrzynki nie mam pp pod skrzynki dlatego dostaje normalne sumy i pytam czy z tego zbierania pet zarobi na paliwo i na drobne wydatki dla mnie czy będe na tym tracił. z reszta to nie wazne juz pobralem golem bota i ustawiłem go na nowym koncie. mam teraz pytanie czy golem bot jest na jedno konto czy na wiele?

poszukam czegoś na ios, ale do działania wystarczy sam program czy będe musiał z czymś kombinować?

Opublikowano

Ja latając na klikaczu w tel, przez 24h zbieram ok 120tys uri na 24h. Nie wiem jak jest na ios ale na androidzie żeby działał klikacza musi byc zrootowany telefon

Opublikowano

@up 120K uri bez profilu i podwajacza czy z tymi rzeczami? Jeśli bez profilu i podwajacza to nie bardzo chce mi się wierzyć w takie sumy (dodatkowo na telefonie zbiera chyba tylko sam PET, więc tym bardziej). Tyle chyba nawet dobry bot na komputer nie uzbiera (uri z czasem sypie mniejszymi ilościami).

Opublikowano

golem bot jest tylko na 24 h testowy pozniej trzeba go kupic jak chcesz zeby statkiem ci latal bot to pobierz tiny taska

Opublikowano

Sam podwajacz, na godzinę mam ok. 6k uri.

Z podwajaczem takie rzeczy są możliwe - w takim razie zwracam honor :) Tylko najlepiej od razu pisać kto ile wyciąga z jakimi bonusami bo czasem ktoś się może niepotrzebnie nakręcać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...