Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

agresja

Gość Karolina93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zmniejszyć swoją agresje ?

jakieś rady/sugestie?

Opublikowano

Przeanalizowałem i tak;

uzależnienie od kompa,alkoholu,kofeiny

nadwaga debilizmu

nadwaga 160kg

depresja

fobia społeczna

przejście z playu do orange

Opublikowano

Przeanalizowałem i tak;

nadwaga debilizmu

nadwaga 160kg

depresja

fobia społeczna

A może jeszcze do tego obrażasz papieża? Odstaw kompa, alkohol, kawę, zacznij uprawiać sport, schudnij, zapisz się na siłownie, wyjdź do ludzi, zacznij szanować nie szkalować papaja.

Opublikowano

papieża nie obrażam, bo mam jakiś szacunek do niektórych osób

Kompa nie odstawie bo jestem jeszcze bardziej agresywny, alkohol da się zrobić, co zamiast kawy ? inke pić?

sport  robie jakieś pajacyki 2 minutowe i udaje że skacze ze skakanką,

nie ma u mnie siłowni, do ludzi się boje bo mnie obgadują albo się skompromituje co moje ego nie wytrzyma,

Opublikowano

Schudnij, zamiast kawy pij soki, jak z kofeina to Mountain Dew, jak cie beda obgadywac to podchodzisz i mowisz masz problem szczylu. Oszczedz pieniedzy i nawwet do piwnicy wstaw jakies rzeczy do cwiczenia.

Opublikowano

Przeanalizowałem i tak;

nadwaga debilizmu

nadwaga 160kg

depresja

fobia społeczna

generalnie masz problem z akceptacją siebie, tak? 

Opublikowano

wode pije zamiast soków, jak podchodze to się zaczynam jąkać xD

nie ma piwnicy, została zakopana, zaczne robić pajacyki i pompki więc schudne

generalnie masz problem z akceptacją siebie, tak? 

nie, to ludzie mają problem z akceptacją mnie, uważają że jestem nerdem i głąbem ( i chyba kupie wiatrówkę na niektórych)

Opublikowano

Kompa nie odstawie bo jestem jeszcze bardziej agresywny, alkohol da się zrobić, co zamiast kawy ? inke pić?

nie ma u mnie siłowni, do ludzi się boje bo mnie obgadują albo się skompromituje co moje ego nie wytrzyma,

Skoro nie jesteś w stanie odstawić kompa, to znaczy, że jesteś uzależniony i powinieneś poszukać pomocy u specjalisty.Ewentualnie codziennie skracaj sobie czas przed kompem.To samo z kawą.Staraj się mniej jej pić.Jak rano jesteś zaspany, to weź sobie zimny prysznic, bardzo zdrowy i do tego pobudza.Chodziło mi o np. bieganie albo koszykówkę, ale napisałeś, że masz problemy z agresją, to może zapisz się na jakąś sztukę walki, np MMA, co tam u ciebie w mieście jest.Jak nie ma u ciebie siłowni, to możesz zamówić sobie własne hantle, sztangę, ławeczkę, drążek.

Opublikowano

nie, to ludzie mają problem z akceptacją mnie, uważają że jestem nerdem i głąbem ( i chyba kupie wiatrówkę na niektórych)

to miej ich w dupie, chociaz tez zaakceptuj fakt, ze mowią prawde, jestes nerdem. Nie mowie, ze to cos zlego, sam jestem nerdem, ktory siedzi wiele godzin przed kompem i śpi od 7 do 17 bo tak dlugo przed nim siedzę :P

Opublikowano

Nie karmcie trolla...

Według mnie to nie troll tylko człowiek który potrzebuje dobrej rady.

Uważają tak zapewne tylko dlatego, że Cię nie znają. Najgorsze co teraz możesz robić to przejmować się opinią innych, pisałeś, że bierzesz się za odchudzanie. Do idealny sposób by skupić się na wymarzonej wadze, a nie zdaniu innych. 

Na jąkanie też są sposoby, wystarczy poszperać w necie, co do fobii społecznej jest to samo, pełno poradników. 

Jeżeli potrzebowałbyś po prostu popisać to zapraszam na Pw, postaram się pomóc, czasami to pomaga bardziej niż lata terapii ;) 

Opublikowano

Skoro nie jesteś w stanie odstawić kompa, to znaczy, że jesteś uzależniony i powinieneś poszukać pomocy u specjalisty.Ewentualnie codziennie skracaj sobie czas przed kompem.To samo z kawą.Staraj się mniej jej pić.Jak rano jesteś zaspany, to weź sobie zimny prysznic, bardzo zdrowy i do tego pobudza.Chodziło mi o np. bieganie albo koszykówkę, ale napisałeś, że masz problemy z agresją, to może zapisz się na jakąś sztukę walki, np MMA, co tam u ciebie w mieście jest.Jak nie ma u ciebie siłowni, to możesz zamówić sobie własne hantle, sztangę, ławeczkę, drążek.

zimne prycznice to robie wieczorami bo rano szkoda mi wody ( i rodzina myśli że jestem stuknięty umysłowo bo dlaczego zimna??! nie palone a ty się myjesz idioto w zimnej ) również wypróżniam się codziennie a oni co 2/3 dni i też mówią że jesteś stuknięty xD, sztuka walki odpada chyba że dopiero jak zrobie sobie prawko i znajde robote aby mieć na treningi (mam nadmiar testosteronu w organizmie więc agresja może być też przez to)

Według mnie to nie troll tylko człowiek który potrzebuje dobrej rady.

Uważają tak zapewne tylko dlatego, że Cię nie znają. Najgorsze co teraz możesz robić to przejmować się opinią innych, pisałeś, że bierzesz się za odchudzanie. Do idealny sposób by skupić się na wymarzonej wadze, a nie zdaniu innych. 

Na jąkanie też są sposoby, wystarczy poszperać w necie, co do fobii społecznej jest to samo, pełno poradników. 

Jeżeli potrzebowałbyś po prostu popisać to zapraszam na Pw, postaram się pomóc, czasami to pomaga bardziej niż lata terapii ;)

własny chrzestny mówi że jestem totalnym głąbem, więc c**j im w dupę :P ..

wszystko trwa już 7 lat ale dopiero teraz zacząłem nad tym pracować (bo jestem świadom wszystkiego xD) lepiej późno nic wcale 

Opublikowano

zimne prycznice to robie wieczorami bo rano szkoda mi wody ( i rodzina myśli że jestem stuknięty umysłowo bo dlaczego zimna??! nie palone a ty się myjesz idioto w zimnej ) również wypróżniam się codziennie a oni co 2/3 dni i też mówią że jesteś stuknięty xD, sztuka walki odpada chyba że dopiero jak zrobie sobie prawko i znajde robote aby mieć na treningi (mam nadmiar testosteronu w organizmie więc agresja może być też przez to)

własny chrzestny mówi że jestem totalnym głąbem, więc c**j im w dupę :P ..

wszystko trwa już 7 lat ale dopiero teraz zacząłem nad tym pracować (bo jestem świadom wszystkiego xD) lepiej późno nic wcale 

No to fajny chrzestny... (oczywiście bez urazy)..

Pamiętaj, głowa do góry i przed siebie, wyjebka na innych i jazda ;) 

Opublikowano

No to fajny chrzestny... (oczywiście bez urazy)..

Pamiętaj, głowa do góry i przed siebie, wyjebka na innych i jazda ;)

wyjebke mam na całą rodzine ( nawet na najbardziej tych którzy mi pomagali, straciłem to uczucie do nich odkąd się uzależniłem)

Chrzestny ma przerośnięte ego

Opublikowano

Sport, sport  i jeszcze raz sport ;), uczy pokory oraz panowania nad sobą. Polecam sporty walki one wyeliminują zbędne emocje, jeżeli nie masz żadnego klubu, zacznij biegać :)

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

o k***a Karolina to jednak chłopak co to sie dzieje ,o boziuniu jakby to papiesz widział to złapałby sie z głowe

Słaby troll

6c7feb520c80.jpg

Opublikowano

Jak agresywny i uzależniony od kompa? Taką agresję to sobie w dupę wsadź, a nie, bo wątpię by komuś ta agresja zaszkodziła oprócz 8-letniemu dziecko. Co do tematu to wyjdź na spacer - zobaczysz jaki będziesz spokojny, ewentualnie jakieś małe ćwiczenia np. 100 przysiadów.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Wyjdź do ludzi. Oni Ci pomogą się zmienić. 

Pomijając to, że sam temat to troll - radzenie osobie cierpiącej na fobię społeczną "wyjdź do ludzi" jest jedną z głupszych rzeczy, które ostatnio słyszałem.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Karolino jeśli chcesz to możesz wyładować agresje na moim penisie.

Jeśli nie jesteś zainteresowana to polecam tabletki uspokajające ewentualnie zajarać ganje

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...