Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

How to get BoL inject after 5.14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W c**j jest lepszy L Sharp, już dawno był lepszy, ale niektórzy ciągle wmawiali L'owcom, że bol vip + paid skrypty jest lepszy, teraz jak śmigam na tym bol vipie z nulleda i tych paid skryptach, to jest jak gówno a niebo, przy czym gówno to oczywiście bol :)

Nie mówię tu oczywiście o errorach, bo zdaję sobie sprawę, ze wynikają one z tego, że korzystam z cracków, ale ogólnie skrypty wydaje mi się, że w L# są znacznie lepsze, wszystko jakoś płynniej chodzi.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

L$ zawsze był c*****y, bol vip + paid skrypty = rozpierdol

ale co ty mozesz o tym wiedzieć jak napierdalasz na takim gównie jak ezEvade czy ten c*****y orbwalk

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

L$ zawsze był c*****y, bol vip + paid skrypty = rozpierdol

ale co ty mozesz o tym wiedzieć jak napierdalasz na takim gównie jak ezEvade czy ten c*****y orbwalk

No niestety mam bol vip i paid skrypty - nic specjalnego w porównaniu z L#, bardzo bym chciał, żeby był "rozpierdol" jak w L#, ale go niema :(

Dodatkowo w bolu masz skrypty kodowane, autorzy robią problemy z udostępnieniem rozkodowanego sourca, nie możesz sobie ich normalnie edytować na swoje potrzeby, musisz kombinować... W L# masz wszystko dostępne jak na dłoni, w normalnym cywilizowanym języku, a nie średniowiecznym lua, coś Ci się nie podoba, to sobie zmieniasz i już Ci się podoba, ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro jesteś zapatrzony w przestarzałego bol vipa i c*****e zakneblowane paid skrypty ze słabą mechaniką. Korzystam dość długo z jednego i drugiego, dla mnie przewaga L# jest oczywista :)

Opublikowano

No niestety mam bol vip i paid skrypty - nic specjalnego w porównaniu z L#, bardzo bym chciał, żeby był "rozpierdol" jak w L#, ale go niema :(

Dodatkowo w bolu masz skrypty kodowane, autorzy robią problemy z udostępnieniem rozkodowanego sourca, nie możesz sobie ich normalnie edytować na swoje potrzeby, musisz kombinować... W L# masz wszystko dostępne jak na dłoni, w normalnym cywilizowanym języku, a nie średniowiecznym lua, coś Ci się nie podoba, to sobie zmieniasz i już Ci się podoba, ale co ty możesz o tym wiedzieć, skoro jesteś zapatrzony w przestarzałego bol vipa i c*****e zakneblowane paid skrypty ze słabą mechaniką. Korzystam dość długo z jednego i drugiego, dla mnie przewaga L# jest oczywista :)

Kite Machine Kalista < iKalista

Gralem po 10 gier na oby dwoch skryptach i przyznam ze na iKalista oralem jak chcialem nie to co na Kite Machine.. co chwila jakies z dupy bugsplaty w tfie (pewnie przez cracka ale nawet na free skryptach takie cos mialo miejsce kilka razy.) i tak zaraz ktos powie ze pewnie zle skonfigurowalem czy cos ale mam na to wyjebane ;) Lepszy jest l# i tyle.

8kHod.png

Opublikowano

Mi nie pomogło, ten nowy hijacker mi nie działa chyba, bo gdy używam starego hijackera mogę się zalogować, a gdy używam tego nowego - failed to login!

Ktoś wie o co może chodzić?

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...