Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Okna ładowania do gry ~ Age Of Metin

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

326571437736470592769.png

Przedstawiam Wam Okna Ładowania do gry na serwerze Age Of Metin.

Okno #1

aom%20tlo1.png

Okno #2

aom%20tlo2.png

Okno #3

aom%20tlo3.png

Może też krótko o serwerze

Gatunek - Easy/PVP

Maksymalny poziom - 300

Maksymalne statystyki - 150

Serwer nie jest typowym PVP gdzie wchodzisz i bijesz ludzi, trzeba trochę posiedzieć przy ekwipunku, zadaniach oraz osiągnięciach. Więcej informacji niedługo w prezentacji oraz u Nas na forum.

Linki:

http://forum.ageofmetin.pl

http://facebook.com/AgeOfMetinPL

Start serwera jeszcze w Wakacje!! Zapraszamy :-)

Opublikowano

i like it. 
Stary wygląd ładownia na pl'u, czy też innych serwerach już mnie nudził. Tutaj wygląda to niesamowicie!

Opublikowano

Widzę umiejętności dodawania loga i renderów to na P.

A tak serio, nie rozumiem zbyt przekazu, taka grafika to 'standard' teraz, większość rozumnych ludzi wstawi inne tła niż oryginalne.

No ale żeby nie było offtopu, to mi się podoba tylko jak pisałem nie rozumiem celu.

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

Ładne, ładne, forum też niczego sobie, w końcu robione przez kogoś, kto UMIE. ;)

Widzę umiejętności dodawania loga i renderów to na P.

A tak serio, nie rozumiem zbyt przekazu, taka grafika to 'standard' teraz, większość rozumnych ludzi wstawi inne tła niż oryginalne.

No ale żeby nie było offtopu, to mi się podoba tylko jak pisałem nie rozumiem celu.

Bo zapowiedzi serwera jeszcze nie ma, niech wiedzą, że coś jest na rzeczy.

Opublikowano

Myślę, że to taka mini zapowiedź serwera, dlatego dano tła. :D Zapewne niedługo pojawią się inne ss'y. ;)

To jest k***a Metin a nie Fanart, żeby taką grafikę wstawiać.

Opublikowano

Myślę, że to taka mini zapowiedź serwera, dlatego dano tła. :D Zapewne niedługo pojawią się inne ss'y. ;)

To te tła mają przekonać ludzi do gry na serwerze ? :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem ale nazwa serwera wydaję się być podpierdolona od pewnego zagranicznego serwera pvp lub od ganti ^^...

I czym wy chcecie zabłysnąć? Wrzucając tła ładowania - najzwyczajniejsze, jak każde inne?

Opublikowano

Nie wiem ale nazwa serwera wydaję się być podpierdolona od pewnego zagranicznego serwera pvp lub od ganti ^^...

I czym wy chcecie zabłysnąć? Wrzucając tła ładowania - najzwyczajniejsze, jak każde inne?

A mają patent na "age of"? Nie, więc Harnaś też może mieć to w nazwie. ;)

@Nawalanka tylko wiesz, ważniejsze od samej nazwy jest to, co będzie na serwerze.

Opublikowano

A mają patent na "age of"? Nie, więc Harnaś też może mieć to w nazwie. ;)

Tylko, że był taki serwer w 2013 bodajże, również Pvp.. Nie żebym się czepiał.. Tak tylko napisałem, bo nie są zbyt oryginalni.

PS. Bardziej mi się rozchodzi właśnie o ten zagraniczny bo nazwa idealnie ta sama...

Opublikowano

Dobra, nie ukrywajmy, że teraz najinteligentniejsza osoba na tym forum się wypowie.

Dwa pierwsze tła średnie, trzecie piękne. Fajnie będzie widywać je przy logowaniu, więc jakieś uprzyjemnienie gry jest. 

Opublikowano

Tylko, że był taki serwer w 2013 bodajże, również Pvp.. Nie żebym się czepiał.. Tak tylko napisałem, bo nie są zbyt oryginalni.

PS. Bardziej mi się rozchodzi właśnie o ten zagraniczny bo nazwa idealnie ta sama...

Ten zagraniczny zamiast "Metin" miał "Metin2".

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

K***a już nie macie czym promować serwer? co jeszcze wstawicie? nową ikone potów? 

Dobry pomysł B)

Dzięki za hejciki, chociaż podbijacie temacik :)

Opublikowano

Ten zagraniczny zamiast "Metin" miał "Metin2".

Naprawdę w c**j się różni... Nie zmienia to faktu, że nazwa podjebana, elo!

Opublikowano

Bardzo fajne SS'y . Na serwer chetnie wejde :) Mozna wiedziec kiedy start troche dokladniej?

Opublikowano

No przecież masz w temacie napisane forum.ageofmetin ;d

Udajesz? Jeśli nie to współczucie.

Tłumacze dla mniej kumatych: logo czyli (sygnet + logotyp lub jedno z dwóch) jest identyfikacją wizualną czyli MUSI BYĆ CZYTELNE.

W tym wypadku może i jest czytelne ale wygląda na błędne.

­

Opublikowano

Udajesz? Jeśli nie to współczucie.

Tłumacze dla mniej kumatych: logo czyli (sygnet + logotyp lub jedno z dwóch) jest identyfikacją wizualną czyli MUSI BYĆ CZYTELNE.

W tym wypadku może i jest czytelne ale wygląda na błędne.

­

Przecież tam k***a idealnie "G" widać, człowieku problem z odróżnianiem liter masz czy jak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...