Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pl14 - Szukam członków do drużyny

TheGreatLee39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno rozpoczęliśmy z kolegami grę na pl14. 

Mamy zamiar postawić na nogi drużynę, oczywiście nie mamy zamiaru jej rozbudować tylko do 20 %, lecz jak najwięcej :)

Na sam start każdy z nas zakupuje pakiet startowy (125 oponek) i wpłacamy, będzie nas około 6-10 osób, także szukamy z 4 aktywnych graczy.

Od razu mówię, że również innych graczy obowiązuje składka.

Planujemy TTHD robić, tak żeby wpadało coraz więcej oponek na rozbudowę drużyny ;)

Opublikowano

Cześć. 
Ja gram z dziewczyną na PL14, niedawno zaczęliśmy grę. Mamy 14 lvl, 13 lvl i jeszcze moje drugie konto 18 lvl. 
Ten 18 lvl jest tylko do wplacania kasy do gildi, dziennie 3tyś.
Jak coś, mogę dojść do was z dziewczyną + tym 18 lvl aby wpłacać hajs na gildie. 
Jak coś pisz w grze - Redistor

@Edit

Zapomnialem dodać, że niedługo kupujemy oponki. 

Opublikowano

Oczywiście, wystartujemy jeżeli będziemy mieli pełen skład ;)

Także cierpliwości ;)

Okej, to my się jeszcze rozwijamy w jakiś sposób. 

Czekam!

Opublikowano

@TheGreatLee39 @Mamba111

Nie lepiej zacząć na PL15? DemonTeam, Freaks i Heroes After Dark zmiotły inne ekipy.

Ja akurat gram na PL14 z dziewczyną, jest mi tu dobrze i nie narzekam. 

Ale zawsze (sam osobiście) mogę grać na PL14 / PL15. Tylko musiałbym mieć dokładne informacje co do startu, gildi, ludzi, jakiś kontakt. 

Opublikowano

Na jedno wyjdzie, zaczęlibyśmy na pl15 to i tak czy siak wejdzie zgrany skład np. freaks i zamiata resztę bo w kilka dni budują 100 % i każdy ciśnie z poziomami.

A na pl 14 nie ma wysokich leveli także wszystko idzie nadrobić, poza tym pl15 pewnie pod koniec wakacji wystartuje, a nawet nie jest głośno na forum żeby miał wystartować gdzies w przeciągu 2/3 tygodni. Dlatego zostaje przy pl14 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...