Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o prezent

aqwertya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie czas na pytanie dotyczące tego że: mam sobie smerf konto na którym widnieje kwota 400RP i tu się pojawia pytanie. Czy da się kupić prezent na moje główne konto tak aby uniknąć kary/bana/innych przykrych konsekwencji ? I czy ktoś z was może takie działanie poczynił i cieszy się darmową skórką ?

Opublikowano

Mianowicie czas na pytanie dotyczące tego że: mam sobie smerf konto na którym widnieje kwota 400RP i tu się pojawia pytanie. Czy da się kupić prezent na moje główne konto tak aby uniknąć kary/bana/innych przykrych konsekwencji ? I czy ktoś z was może takie działanie poczynił i cieszy się darmową skórką ?

Chyba możesz normalnie wysłać. Nic z tego nie będzie. Ale czy 400 RP to nie za mało na skina ?

­

Hello there.

Opublikowano

Są przecież na wyprzedaży nawet za 260 :D

To możesz, żadnych konsekwencji być nie powinno.

ew. udostępnij sobie internet z telefonu połącz się przez wifi i będziesz miał inne IP, lub użyj cyberghosta czy czegoś innego.

­

Hello there.

Opublikowano

Możesz wysłać sobie coś, nie powinno być z tym problemu. Sama również mam zamiar wysłać sobie coś kiedyś z innego konta (jakąś ikonke, skórke czy coś).­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Nie zapominaj ze smurfa musisz miec w znajo 2 tyg i musi posiadac 20 lvl.

limity zostały zmienione od 1 lvl i w friend liście 1 dzień

Opublikowano

A niby z jakiej racji miałbyś mieć problemy? W razie W piszesz im, że miałem jedno konto, a drugie sobie od nowa założyłeś i tyle. Jak wyślesz, to się nic nie stanie, ja kilka razy wysyłałem ze smurfów i nic się nie stało ;)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...