Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat INSPIRIT ONLINE

JuicyPussy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem w cbt, wtedy średnio mi się spodobała i p2w było okropne, IS godny gameforga, więc po wbiciu capa poszedł unistall. Teraz usunęli niektóre przedmioty i zbalansowali IS, więc zobaczymy jak będzie, pvp miło wspominam, siekanie mobów też fajne, chociaż mogłoby być bardziej dopracowane.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka dobra aczkolwiek w żaden sposób mnie nie zaskoczyła ani nie odrzuciła, pvp  <3 .

Polecam zagrać, ale nie wiem czy dałbym radę na dłuższą mete w to grać ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Mam prawie 30 lvl w grze i powiem wam że jak dla mnie jest bardzo ciekawa i przyjemnie się gra. Z tego co dowiedziałem się IS jest bardzo zbalansowany - znajdują sie w nim pety - scrolle  zwiekszające expa i golda na godzine - premium które także zwiększa te atrybuty na jakiś czas - avatary do broni - kostiumy i kamienie które można wkładać do socketów w broni np zwiększające obrażenia od lodu czy ognia oraz scrolle którymi możemy ulepszyć bronie na +. Więc z IS nie jest tak źle bo są to rzeczy które spokojnie można zdobyć w grze i nie psuje on w żaden sposób grania. Zobaczymy jak to będzie gdy coś do niego będą dodawać :]

Zapraszam wszystkich do zagrania oraz do polskiej gildii TheBeaters

Mój nick w grze : Mineten  - wiem że głupi ale wzięty z przeróbki Gothica xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...