Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unity3d launcher?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam takie pytanie jesli napisze launchera coś w podobie do LoLa oczywiście nie w unity tylko np. w Visual studio c# to będzie działał ? Tak samo z Systemem logowania ? Moge z źródła zewnętrznego czy musze bezpośredni w silniku ?

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Witam.Mam takie pytanie jesli napisze launchera coś w podobie do LoLa oczywiście nie w unity tylko np. w Visual studio c# to będzie działał ? Tak samo z Systemem logowania ? Moge z źródła zewnętrznego czy musze bezpośredni w silniku ?

A czemu miałoby nie działać? Skoro nie masz pojęcia czy będzie działało to najprawdopodobniej nie wiesz też jak to wykonać.

Możesz zrobić to tak, że po załadowaniu launchera odpala inny proces z grą.

Oczywiście jest wiele sposobów, a ja podałem Ci tylko jeden jak to może, ale nie musi wyglądać.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

A czemu miałoby nie działać? Skoro nie masz pojęcia czy będzie działało to najprawdopodobniej nie wiesz też jak to wykonać.

Możesz zrobić to tak, że po załadowaniu launchera odpala inny proces z grą.

Oczywiście jest wiele sposobów, a ja podałem Ci tylko jeden jak to może, ale nie musi wyglądać.

Wiem jak wykonać. Chodziło mi tylko czy moge to tak zrobić. Dzięki za pomoc!

Practice Makes PerfectJulie James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...