Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta główna pod ten sprzęt

berisha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składam sobie niedrogi komputer i chciałem zapytać czy ktoś doradzi mi jakąś płytę główną pod sprzęt mniej więcej taki:

- GPU: GeForce GTX 650 (1GB)
- CPU: AMD FX-6350 Six-Core Processor
- RAM: Kingston Hyper 4x2 (8GB)

Z góry dziękuję :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Pchanie się w AMD w czasach Haswella to samobójstwo. Podaj budżet.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

3 tysiące. Pcham się w AMD ponieważ jeden z moich komputerów korzysta z tej technologii i jestem bardzo zadowolony. Ale chętnie posłucham innych propozycji! :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

@berisha

Potrzebujesz systemu/monitora/peryferii? Jakie komputer będzie miał zastosowania? Potrzebujesz nagrywarki? Potrzebujesz dysku SSD?

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

@ZeciarzEmil1 Na komputerze chciałbym troszkę pograć w CS:GO, Rocket League czy LoLa. Prawdopodobnie będę potrzebował systemu, najlepiej Win7 jakiś, a nad SSD się zastanawiam (może jakiś niedrogi 250-500gb ewentualnie). Jestem otwarty na wszelkie propozycje jak najbardziej. Nagrywarki nie potrzebuję.

R6p2osg.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...