Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

okantował mnie

adaxem1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

black_shadow - ty kurwo

nie ufajcie mu to złodziej ukradł mi konto 40 magician

@edit da się od chakowac błgagam pomóżcie

czy moge jakoś odzysan konto ale kurwa nie pamiętam e-maila ani urodzin jakie podałem

Opublikowano

Dziecko uspokój się, nic już nie możesz zrobić,

Tworząc temat powinieneś zachować się kulturalnie, pisać poprawnie, i być spokojnym.

Nigdy więcej nie daj sobie wcisnąć kitu, to jedynie twoja wina, ty dałeś się nabrać i to ty jesteś ofiarą losu, ale nie martw się 40 maga na hackach robi się w 1-2 dni.

Więc proszę nie płacz i przestań spamować!

Pozdrowienia, Morgrit

Opublikowano

ja dzis spotkalem przypatkiem tego niby oszusta i sie z nim zakumplowalem i niewydaje mi sie ze on mogl cie oszukac. A jesli tak to masz szczescie tym razem. Ale przyjmij to jako nauczke. Musisz byc ostrozniejszy.

Opublikowano

mam pytanie ...

czytales REGULAMIN??

Zasady dotyczące działu Targowisko:

- Jeżeli napiszemy w tym dziale posta, że mamy coś na sprzedaż proszę nie pisać nowego posta tylko edytować stary i napisać Nie Aktualne

- Jeżeli jest możliwość proszę dokonywać transakcji poprzez serwis Allegro gdyż jak każdy wie unikniemy przez to płaczu, że "Straciłem Konto"

- Starajmy się nie pisać swojego posta pod postem

- Jeżeli zostałeś/aś okradziony/na proszę napisać do mnie PM'a czy do jakiegoś moderatora działu z materiałami "dowodowymi" w których dokładnie umieszcisz dowody w których udowodnisz nam że zostałeś/łaś okradziony/ona.

i co czytales to??

Gość black_shadow
Opublikowano

Delek ma racje ! to on probowal mnie oszukac !!! !! Naprawde, Pzysiegam . !!!!!

Opublikowano

ja cię chciałem okantować ?? ?>>?> buahahha kto mi podał złe passy i to jeszcze do jakiegoś 10 + swormana i jeszcze podał zły seciurity pin ....

nie wieżcie mu

Opublikowano

wezcie dajcie sobie po mordzie i bedzie ok

@tophic

to daj ktos ss z archiwum GG i okaze sie kto kogo ,,kantowal" a nie gadacie bez sensu ,, o nieja to on " i tak ciagle zeby sobie posty ponabijac T_T

Opublikowano

kup sobie karty 2x exp i wbijesz nawet w pare godzin a tak to zwykly vac mp potki gd mode u atk i botek na noc i masz 40 lvl easy.....

Gość black_shadow
Opublikowano

Athis ma racje .......... i jak juz to wbijalem ten level przez pare tygodni ... moja wina ze sie nie udzielalem na forum o maple ???

Opublikowano

twoja wina jego wina wasza bardzo wielka wina

dobra oboje jutro o 11 do kosciola idzcie na spowiedz potem podajcie screenshota z archiwum gg czy czegos innego i rozstrzygienym sprawe

Opublikowano

NO KURWA BRAWO jak na to wpadles zeby dali SS OMFG 2 noobki i robia spam ŻAL!!!!!

@down

jakigo globalnego czy loklnego?? Żal

mysle ze biega ci o GLOBALNY!!!!!

3. Nie wolno wysyłać na forum programów zawierających w sobie trojany, keyloggery i inne tego typu oprogramowania, mające na celu przechwycenie haseł użytkowników forum.

oto ci biegalo??

czy moze o LOKALNY!!!!! ??

3. Nie poprawiać innych użytkowników typu: " nie pisz się chcerz tylko chcesz"

i co ktury wkoncu ???

a jesli niewiesz dokladnie o ktory punkt ci chodzi to niepisz albo uzyj opcji szukaj T_T

moze biegalo ci o to

LOKALNY!!!!!

13. Zabrania się pisać postów, oraz robić tematów o wulgarnej treści, pod groźbą warna.
Opublikowano

lol nie trudno na cos takiego wpasc

a co do twojego posta

to jest to zlamanie 3 pkt regulaminu co oznacza warn 60% i co?

Opublikowano

chodzilo mi o to

btw nie wiem czemu dales pkt z regulaminu o programach co to ma wspolnego a takze co ma wspolnego o haslach?

2. Nie obrażać użytkowników.

6. Nie spamować.

8. Stosować się do regulaminu globalnego mpcforum

13. Zabrania się pisać postów, oraz robić tematów o wulgarnej treści, pod groźbą warna.

Opublikowano

kurwa czlowieku ty wiesz co piszesz ??

to jest to zlamanie 3 pkt regulaminu co oznacza warn 60% i co?

podalem ci przyklady 3punktu regulaminu GLOBALNEGO I LOKALNEGO!!!!wiec o jaki chuj ci chodzi???

sam juz niewiesz co piszesz i z jakiego ragulaminu ?? tez nienapisales wiec dalem ci z Globalnego i Lokalnego punkt 3

i niepisz posta pod postem za to tez jest warn

NIEMA JEDNEGO REGULAMINY !!!!!

@offtop

a to czy dostane WARNA czy BANA to mam to w DUPIE i tak mi nie dadza na IP bo mam zmienne

@down

mam to w dupie kliknij przycisk report i napisz co cie gryzie

Opublikowano

chodzilo mi o trzech punktow regulaminu masz racje zle napisalem moj blad wiec cofam co powiedzialem sorka

ale co do twojego posta#14 to podtrzymuje ze za to powinien byc warn 60%

@up to ze msz zmienne ip cie nie uratuje choc wiele osob mysli ze jak maja zmienne to sa proi nikt ich za nic nie zbanuje

zobacz sobie co to jest adres MAC i czy on jest zmienny

Opublikowano

double post jest wtedy gdy maja identyczna tresc?

Opublikowano

Admini maja to w dupie już kiedyś była o tym mowa! Robicie to na własna odpowiedzialność... Ale Detox będzie miał ubaw.. ;D

@UP double post jest wtedy kiedy napiszesz 2 posty po rząd i nie muszą być o takiej samej treści...

Jestem na tym forum od dawna Ale takich noobów to ja jeszcze nie widziałem!

.....

......\

........\MPCforum ;( <-- może ktoś sie domyśli :/

...........\

............ \................

945be9e2a6c17df7med.jpg

<Najs> idziesz sobie ulicą i daleka widzisz dwie panny emo co idą za ręke, myślisz - lesby

<Najs> gdy podchodzisz bliżej okazuje sie że jedna z nich to chłopak. a więc parka emo, spox

<Najs> ale jak podejdziesz jeszcze bliżej, to okazuje się że to drugie to też facet. geje. emo są niezwykli :D

Życie..

Uczeń
Opublikowano

Boze rozstrzygnijcie sobie to na GG lub PW Temat do zamkniecia robi sie spam a pozatym...temat bezsensu -.- okantował Cię trudno jestes naiwny nie ufa sie nieznajomemu to juz nawet chyba matka uczy -.-

K - O - N - I - E - C T - E - M - A - T - U - !!

www.redtube.com - Miejsce dla ludzi z pasją...

Bede pisał jak mi sie Podoba!

Knight Onilne:179a2ac435897471d96ef5073d72ff15f.1.gif

Opublikowano

to ze ktos napisze TEMAT DO ZAMKNIECIA nieznaczy ze niebeda z wnim pisac bo NIEMA MODA zebyu zamknal a nikt z nas userow niema takiej ,,mocy"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...