Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko posegregować rzeczy w skrzyni ?

xvxmaciekxvx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorka koleś ale przez ten czas co tutaj piszesz już dawno byś sobie poukładał itemki co z tego że ma sie duży magazyn, nie umiesz sobie podpisać skrzyn i do nich wkladac to do czego sa przypisane ? jesteś taki ograniczony umysłowo czy po prostu leń ? modyfikacje ? kpisz sobie czy o droge pytasz ? nawet jak by byly to i tak musisz przypisac skrzynie do odpowiednich itemkow i komputer tego za ciebie nie zrobi bo prawdziwe IA nie istnieje na ta chwile i taka modyfikacja sprawiala by ze ma sie jeszcze wiecej roboty niz ukladanie samemu, sorka ale takimi ludzmi jak ty gardze tylko gdzie cheaty, mody, za trudno te moby powinny byc na hita. Swoja droga na cholere ty grasz w terrarie skoro 85% tej gry polega na przelaniu swojej kreatywnosci na monitor? 

76561198013232167.png

Opublikowano

sorka koleś ale przez ten czas co tutaj piszesz już dawno byś sobie poukładał itemki co z tego że ma sie duży magazyn, nie umiesz sobie podpisać skrzyn i do nich wkladac to do czego sa przypisane ? jesteś taki ograniczony umysłowo czy po prostu leń ? modyfikacje ? kpisz sobie czy o droge pytasz ? nawet jak by byly to i tak musisz przypisac skrzynie do odpowiednich itemkow i komputer tego za ciebie nie zrobi bo prawdziwe IA nie istnieje na ta chwile i taka modyfikacja sprawiala by ze ma sie jeszcze wiecej roboty niz ukladanie samemu, sorka ale takimi ludzmi jak ty gardze tylko gdzie cheaty, mody, za trudno te moby powinny byc na hita. Swoja droga na cholere ty grasz w terrarie skoro 85% tej gry polega na przelaniu swojej kreatywnosci na monitor? 

Szanuję twoją opinię, lecz 4 punkt regulaminu brzmi:  Forum zostało stworzone jako platforma wymiany myśli, opinii, poglądów, informacji

i treści. Zasadą naczelną Forum jest szacunek dla innego Użytkownika i jego światopoglądu.  Więc właśnie złamałeś regulamin..... + udzielaj się w tematach, jak masz odpowiedź na pytanie.....

Opublikowano

odpowiedz zostala udzielona wiec ja wtracilem tylko swoje 3 grosze ba nawet udzielilem ci odpowiedzi ze na ta chwile taka modyfikacja nie moze byc wprowadzona bo i tak ty musial bys wszystko ustawiac, co mija sie z celem bo kolo ekwipunku masz magiczne guziki deposit all, loot all, quick stack, co zreszta przeklada sie na jako taka modyfikacje sortowania na lepsza nie licz bo jest to nierealne i nie potrzebne. A co do reszty mojej wypowiedzi tez przeklada się pod ten pkt regulaminu gdyz jest to tez moja opina [ moze troche naciaganie ale tak to wyglada a ze użylem takich a nie innych słów to cóż moge ponieść kare jestem jaki jestem i tego nie zmienie ]

76561198013232167.png

Opublikowano

Poustalaj co idzie do danej skrzyni. Jeżeli to takie trudne dla ciebie, to możesz podzielić skrzynie według spisu typów przedmiotów na wiki - http://terraria.gamepedia.com/Terraria_Wiki(zjedź trochę niżej). Jak chcesz to możesz je popodpisywać. W updacie 1.3 została dodana opcja segregowania przedmiotów. Polega to na tym, że jeżeli jesteś przy skrzynce i w ekwipunku masz np. 50 bloków dirt'a, a w skrzyni przypuśćmy 100, to jak naciśniesz przycisk znajdujący się w prawym dolnym rogu ekwipunku, to automatycznie odsyła ci dirt'a do skrzyni. Dobra opcja jeżeli chcesz na szybko zrobić trochę miejsca w eq.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...