Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamingowy laptop do max 3500zł

ZlyDaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję sprzętu dokładnie laptopa gamingowego do 3500zł. Chodzi mi coś na podobę Lenovo Y50-70 lecz zabrakło mi w nim napędu DVD. Dlatego dorzuciłem ten sprzęt i poszukuję czegoś o podobnych podzespołach, ale z napędem DVD. Do 3500zł ;)

Oczekuję:

Procesor Intel core i5/i7

Ram min 8gb

Karta graficzna ; NVidia 860m 4gb lub coś bardzo podobnego do niej jakąś 960m czy coś.

System operacyjny wgrany od 7 do 8.1 akceptuję.

Jeśli czegoś nie napisałem to sorry i uzupełnię, ale chyba wszystko. Reszta już raczej będzie mi odpowiadać.

Dam +

Opublikowano

MSI GE60 z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD PLS, ma napęd DVD rom, podsiwetlana klawiaure, aluminiowa obudowe.

Ewentualnie 17 calowy Lenovo y70-70 z i5 i GTX860m. Matryca FULL HD IPS dotykowa dobrej jakośc. Podświetlana klawiatura, dobre wykonanie, atrakcyjny  stylowy wygląd, długie czasy pracy na akumulatorze (ponad 4h na wifi). Tutaj windows 8,1 w cenie + napęd optyczny na USB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...