Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TM analizuje to zgłoszenie?

Shidame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Pomimo lat granych w NT i masy wysłanych zgłoszeń, TM jeszcze mnie nie obsługiwał. Moje zgłoszenie najpierw opracowywał operator gry, później super operator gry, następnie to przeszło do administratora, a teraz TM. 
Może trochę głupie pytanie, ale naprawdę nie wiem. Od czego jest skrót TM? ._.
Wie ktoś, ile czasu zajmuje im przeanalizowanie zgłoszenia i odpowiedź? Bo za niedługo tydzień wybije, ja nadal czekam, a poprzednie odpowiedzi dostałam po kilku godzinach/dwóch dniach. 

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

TM - Team Manager  (Lider Zespołu)

Zająć się tym musi  Smoczyca lub Grasshopper.

Przyśpieszyć to możesz bynajmniej ja mogłem prosząc na IRC po przez wpisaniu /msg NosTalePLServ (problem)  i napisanie gm'owi ID zgloszenia takie jakie masz na support NosTale

Napisz jaka sytuacja ile czekasz :)

gb6bzOv.png

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź :D 
Napiszę na IRC, ale wolę się upewnić. Nie wiem czy coś się zmieniło, od kiedy ostatni raz grałam, a było to dawno temu - wszystkie zgłoszenia są rozpatrywane i w przypadku mojego, przydzielonego do TM, raczej nie ma możliwości, że ,,zaginie" wśród innych, prawda? Czytałam ostatnio na forum NT, że gra przechodzi poważny kryzys, dużo osób narzeka na team, na gamefail, support nie odpisuje, coraz mniej ludzi w zespole. Nie wiem ile w tym prawdy, ale trochę się zaczęłam niepokoić, bo sprawa dość ważna, a na IRC'u już zostałam kiedyś dwa razy niemal olana  :D­

27zymhh.jpg

Opublikowano

Team też jest na wakacjach tak więc maja urlopy.

Wątpię ze zaginie ponieważ gm polowe rzeczy analizuje na supporcie mówiąc tu o wulgaryzmach itd

a TM raczej w tych poważniejszych sytuacjach

gb6bzOv.png

Opublikowano

­Okej, bardzo dziękuję za odpowiedzi, napiszę na IRC, ewentualnie będę cierpliwa.
Już zgłaszam do zamknięcia :)

27zymhh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...