Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evolutionmt2 [Pl] [No-Hamachi]

G33K

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co robicie co się stało ?

fwlogo.png

Zapraszam na Fantasticworld.com.pl. Grajcie , walczcie , bawcie się

Od dziś zbieram +

Opublikowano

Ehh...

Jak będzie dedyk to będzie to serwer HARD

Wszystkie polskie dedyki to hardy i tak ma być...

A nie że w 2-3 dni ma 80lvl i all +9

Opublikowano

Witam. Wiem, że temat już jest niczym śmietnik ale przez ostatnie parę dni nie mogłem wejść na MPC forum z przeróżnych powodów, ale do rzeczy... Dla osób które nie są wtajemniczone z tej strony Phoenix, jeden z Teamu EvolutionMt2. Jak już wszyscy wiecie GM Angel93 został wydalony i przy następnym starcie serwera już go nie będzie, a powodem dla którego przypominam znów o tym GM jest podziękowanie. A ja chciałbym się wypowiedzieć na temat byłego Mistrza Gry i może i on to przeczyta, było by mi bardzo miło, gdyż jestem mu bardzo wdzięczny, poznałem dzięki jemu wspaniałą osobę, chociaż podczas ostatnich dni serwera wydarzyło się wiele, faktem jest to, że postać eLp to postać nieszczęsnego Angela i także przez niego miałem wahania co do tych zajść i miałem zamiar odejść. Pożegnałem się z serwerem i graczami, ale dowiedziałem się co się stało na serwerze, zapadł totalny chaos, została podjęta bardzo trudna decyzja przez Kamila, który własnie musiał zdecydować o tym kto zostanie, czy ja, czy on. Dziękuję wam za to, że mnie wspieracie i na prawdę to bardzo cenię i jak każdy z was wie grają dzieci "neo" w Metina, ale mówię także do nich, że wszyscy wy jesteście jak rodzina, którą trzeba wesprzeć i jej pomóc, a ja nie dziele ludzi na tych złych i dobrych, czasem miałem ochotę wyskoczyć z okna jak dostawałem dziesiątki bezsensownych wiadomości, ale nikomu nie napisałem "gościu weź się goń, nie mam czasu teraz!", przejmując rolę GM wiedziałem na co się piszę i że moje nerwy były na granicy wyczerpania... Ten serwer dużo dla mnie znaczy, zawsze jest z kim porozmawiać i pośmiać się. Wypowiadając słowa "To już jest koniec, nic tu po mnie" bardzo się pomyliłem, dopiero wtedy zobaczyłem jak ja wiele znaczę dla tego serwera i dziękuję wam wszystkim którzy byli i nadal będą z nami. Także wiem, że serwer nie utrzymałby się długo gdyby mnie zabrakło w Teamie bo sam Destiny z Kamykiem nie poradziliby sobie za nic w świecie sami i ja to wiem ; )

Jeśli już szczerze wypisuję te słowa, nie wiem czy na próżno, czy może coś one znaczą, ale powiem wam coś jeszcze, nie jestem taki dorosły za jakiego mnie macie. Mam 16 lat i uczę się normalnie jak każdy w tym wieku, lecz moje serce jest wielkie i dla każdego znajdzie się w nim miejsce więc jeszcze raz dziękuję wam wszystkim za wspólną gre na naszym serwerze ; )

A serwer powstanie na nowo, lepszy, udoskonalony... Szliśmy mały kroczek po kroczku i może wreszcie będziemy serwerem na który na prawdę będzie po co wejść, a serwer w trzech czwartych stoi na moich barkach, więc ja was nie opuszczę...

Pozdrawiam , Wasz Phoenix ; )

Opublikowano

G33K ... skoro server bedzie hard okej ... ale mam prosbe ... server bedzie bez ulepszaczy ? albo chociaz same perły .... a cena ulepszenia x10 ...

Opublikowano

Hard to znaczy serwer trudny czyli, że będą potrzebne ulepszacze, nie chcemy abyście biegali w całym eq +9.

Opublikowano

Nie musisz komentować ; ) A Kamyk sam wszystkiego nie robi, jeśli nie wiesz jak wygląda nasza sytuacja to nie pisz ;]

Opublikowano

Hard to znaczy serwer trudny czyli, że będą potrzebne ulepszacze, nie chcemy abyście biegali w całym eq +9.

Rozumiem ale można by zamiast ulepszaczy zastosować tylko perły które można albo zdobyć z ryb albo kupic u handlarki ... dodatkowo można by dodac zwiekszona cenne ulepszenia i 50% szans na ulepszeni ... + bodzie zamiast medali .... wtedy nie kazdy bedzie mial all +9 ...ale bedzie cos nowego ....

Opublikowano

WhiteSTAR1906, do twojego posta, zapomniałeś wymienić najważniejszego z nas czyli GA Kamyk59 ; )

A co do tego o poecie to już po raz kolejny to widzę/słyszę więc chyba się tym zajmę przy odrobinie wolnego czasu ;x

Opublikowano

Brava dla Phoenixa bardzo fajna mowa nie wiem czy potrafiłbym coś takiego w 50% stworzyć.Serwer z ulepszaczami jak na PL. Dobra myśl tylko jak wcześniej powiedział WhiteSTAR1906 żeby często dopiły bo nieraz naprawdę ciężko dropnac. To by był dobry pomysł moim zdaniem , a wy jak myślicie

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Rafcio, niestety ale serwer jeszcze nie jest ON, ruszyć ma najwcześniej jutro lub najpóźniej w weekend.

Opublikowano

przegięliście niektórzy 1-2 tygodnie włożyli do expa i eq zaprosiłem 4 kolegów do gry ale jeśli będzie kasacja kont , ulepszacze trudny exp i drogie ceny to z tego co mi mówią to żaden z nich grać już nie będzie i mają racje .

Opublikowano

Przecież to nie będzie dedyk ;D

Pomyślcie grupa napalonych 15'sto latków uzbierała by na początek 600/700zł? Trzeba kupić Dedyka i jeszcze zapłacić za instalację. Do tego co miesiąc jakieś 300 zł ; )

Więc wątpie w to, że to będzie dedyk

Opublikowano

Nathaiel jeżeli tak bardzo w nas nie wierzysz i dla Ciebie wszyscy od nas to jebane dzieci (za przeproszeniem) i serwer w ogóle Ci się nie podoba, to powiedz mi.. po co wchodzisz na ten temat i piszesz takie rzeczy? jeśli coś Ci się nie podoba to spierdalaj stąd ! (ponownie za przeproszeniem) A jak masz jakiś problem, czy chciałbyś nas powyzywać to powiedz, podam Ci skype i wtedy na spokojnie nawzajem sobie wjedziemy na psychikę... A jeżeli nie masz gdzie popisać to w każdym oprogramowaniu jest "Notatnik", w którym możesz pisać wszystko... I jak napisałem to ja mam 16 lat, nie powiedziane było, czy jestem najstarszy czy najmłodszy z całej ekipy Evolution. Więc jeśli jesteś taki pewien siebie to śmiało napisz jeszcze jednego posta, abym podał Ci skype i wtedy możesz pokazać jaki z Ciebie jest jebany dorosły!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...