Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena laptopa

Aidis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Od Paru Miesięczny Na Olx.Pl Chem Sprzedać Laptopa Ale Nikt Nie Che Kupić Mam Pytanie Ile Dostane W Lombardzie

Specyfikacja Laptopa

Procesor: Intel Pentium B960 2.20GHz 2 Rdzenie

Pamieć Ram: 3GB

Karta Graficzna: Zintegrowana Z Procesorem [intel HD Graphic]

System: Windows 7 32 Bit

Laptop Używam Do Grania W 

Countre Strike : Global Offensive (40-60 Fps)

Minecraft (40 Fps)

BattleField Free4Play (50 Fps)

Laptop W Stanie Zewnętrznym I Wewnętrznym Idealny

239137.gif

Opublikowano

W lombardzie prawdopodobnie dostaniesz marne marne parę złotych. Zresztą co Ci szkodzi? Idź i zapytaj ile Ci zaoferuje za niego.
Ja osobiście byłbym w stanie dać za niego jakieś 350zł. Maksymalnie to 400.

Opublikowano

Podaj najpierw model, rozdzielczość matrycy, pojemność dysku, jaka pamięć ram (DDR2, DDR3), taktowanie pamięci­. I za ile chcesz go na tablicy sprzedać.

btw. dużo nie dostaniesz ze względu na procesor, ja bym radził za 30-40zł kupić procesor i3-2350m (powinna pasować bo sam w Acer 5749 zmieniałem na taki), a łatwiej będzie ci też sprzedać, albo sobie zostawić pod normalny użytek. Taka zmiana procesora u mnie dała laptopowi sporo czasu zanim go sprzedałem ;)

#edit

btw.

@Aidis jeżeli zależy ci to za koszty wysyłki + 3zł na czekoladę, mogę ci sprzedać procesor i3-2310m. Wystawię na allegro za 3zł +7zł(wysyłka) bo i tak kosztuje 20zł, a to nie są pieniądze ;) jeżeli będziesz zainteresowany, to zapraszam na PW. btw. wiem, że łapie regulamin, 5%, ale nie czuje się winny, jeżeli pomagam. Przepraszam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...