Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dodatek: 'Wielki Turniej'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50 pakietów za 45 euro, bolą te ceny, ale same karty wydają się całkiem niezłe. anyway nie zainwestuję. 

ps. propsuję za grafikę. 

Opublikowano

te 45 Ojro to i tak promocyjna cena, bo normalnie kosztuje 63 Ojro za 50 pakietów... XDD

W Polsce te ceny strasznie bolą, ale dla takiego Niemca/Francuza czy któregokolwiek mieszkańca UE ( po za Gracja hehe ) to jest jak dla nas 45 zł, co już nie jest taka straszliwą sumą...

//

Przed chwilą dodali podstronkę z dodatkowym info.

Myśle, że dodatek zapowiada się lepiej niż GvG ^^

EVUEN3MW2OGR1437655989573.jpg

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ten dodatek ewidentnie jest skupiony na hero power'ach, wiele kart fajnie będzie współgrać z mocami bohaterów. Zobaczymy na ile ten dodatek zmieni dotychczasową mete tej gry :)

Opublikowano

Kozak karty, dużo nowych dla szamana. W sumie to dobrze, bo może w końcu wejdzie do mety

btw kilka nowych kart

UV9CBjC.png

Opublikowano

no podoba mi sie ta 'inspiracja' fajna nowosc, urozmaicenie, ciekawe jaka bedzie reszta kart... czy beda nowe murloczki ? ( bo gram tylko nimi w sumie ) i czy nareszcie pojawia sie decki z piratami ?

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Jak wyjdzie ten dodatek to mając 3 karty na stole według moich obliczeń będzie można zadać przy 10 kryształach many 30 dmg z aktywki huntera... Face Hunter będzie trochę nie lubiany jako przeciwnik. Podoba mi się też parę nowych kart na Maga. Ja już mam 750 golda uzbierane na pakiety ;)

Opublikowano

no podoba mi sie ta 'inspiracja' fajna nowosc, urozmaicenie, ciekawe jaka bedzie reszta kart... czy beda nowe murloczki ? ( bo gram tylko nimi w sumie ) i czy nareszcie pojawia sie decki z piratami ?

Raczej będą :P

Jak wyjdzie ten dodatek to mając 3 karty na stole według moich obliczeń będzie można zadać przy 10 kryształach many 30 dmg z aktywki huntera... Face Hunter będzie trochę nie lubiany jako przeciwnik. Podoba mi się też parę nowych kart na Maga. Ja już mam 750 golda uzbierane na pakiety ;)

Takie karty nie będą grane w facehunterze, on ma zdominować cały early game, a nie wystawiać 6/3 w 6 turze :P

Opublikowano

Raczej będą :P

Takie karty nie będą grane w facehunterze, on ma zdominować cały early game, a nie wystawiać 6/3 w 6 turze :P

Miej na uwadze, że nie mówiłem tylko o Face Hunterze. ;) Są też karty po 3-4 many, które dają ciekawy efekt aktywce.
Opublikowano

prawdopodobnie ten dodatek wyjdzie ok 25sierpnia jak sie nie myle ;d poprzestawialem daty w komputerze i pakiety kart sa za 100g czyli mozliwe ze tego dnia bedzie ten oto dodatek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...