Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Zero PL14

hurrican2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie robię trenów.

To robisz największy błąd, lepiej zrobić full treningi niż wykorzystać energie.

Zacznij robić treningi - dobra rada. :)

A co do postaci, kondycja widzę wyżej od inteligencji tu już minus jest, no i co prawda nawet intuicji powinno być więcej niż kondycji :

1. Inteligencja - najwięcej pkt.

2. Intuicja - druga po inteligencji

a potem dopiero kondycja, o sile nie mówie bo nic sie nie dodaje a itemy nadrobią ;)

Jakie masz staty podstawowe bez eq, bo może się mylę  ;)

Opublikowano

Źle robisz.. Odstaw kompletnie siłę, bo jak na ten level masz już za dużo. 
Skup się teraz na intuicji, inteligencji i czasami kondycji. Powinieneś mieć już 1100-/+1200 trzech ostatnich cech. Zacznij też robić treningi.

Opublikowano

Ogólnie powiem, że jest ok natomiast nie najlepiej. Tak jak pewne osoby pisały wyżej TRENING TO PODSTAWA jeżeli chcesz mieć dobrą postać i wzbijać się w rankingu. 

@Edit

Dodam, że najlepsza taktyka to 100% intuicji i inteligencji, 50% kondycji i 25% siły. Większość osób z topki również z niej korzysta.

Opublikowano

Wziąłem inne itemy z depozytu. Aktualizacja* Teraz w intuicje inwestuje złoto i treny które mam od rana.

8an1zoU.jpg

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Już o wiele lepiej się prezentuje!
Polecam stanąć w miejscu z lvl (robić misje na golda~) wraz z treningami na inteligencje/intuicje i kondycje a zobaczysz jakiego da Ci kopa do postaci. :)

Opublikowano

Ta! Ale z misji dostaje mało złota. Z drużyny mam 30% Złota. A ogólnie za misje to 400-2k max zarabiam.

Opublikowano

Robię same treningi, mało co dodaje w statystyki, może po 1 000 monet, a nie jest tak źle bo większość składam w pojedynkach na moich poziomach ;) 

Dobijam 100/120 i robię misje pod monety, maxuje staty i lece dalej :)

564581438371099479052.png

Opublikowano

Obserwowałem cały rozwój ;) Możesz powiedzieć od kiedy masz to konto? I jak inni uważam że musisz rozpocząć treny. Bez treningów nie uda ci się nawet przejść do dobrej drużyny ze względu że drużyny wymagają robienie trenów na 10. Oczywiście nie twierdze że masz słabą drużynę :P

100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000

Opublikowano

Ok. 3 tygodnie mam konto. Mało... W 2 miesiące na pl 1. Wbiłem 136 lvl. Ale przestałem tam grać. Czasami treny robię jak mam czas ;) To nie moja drużyna. 

Opublikowano

No niezły czas ;) ja 170 w 2 miechy 

O i z drużyną chodziło że ogólnie :P

Ja na pl 1. Miałem gildie 30% Doświadczenia,złota,staty. ;P

1 pzm to 2%.

Opublikowano

Prawie 91 lvl. Statystyki: 593 siły, 1292 kondycji , 1061 inteligencji i 1025 intuicji, zaraz posprawdzam eq z depozytu. ;)

@Edit poprawka: Siła 526 , kondycja 1077 , inteligencja 1343 , intuicja 1037. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...