Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zaznaczylem naprawianie lola zobacze co sie stanie zrestartowalem neta i odpale cracka i zobacze czy dziala 

Dajesz robić z siebie idiotę jak mały Kazio. Nie działa BoL, gdyż jeszcze nie było UPDATE zrozum to ziomek. Sprawdzaj na stronie BoL'a czy status został zmieniony na UPDATE jeżeli tak się stanie to cracked również będzie działał.

­

Opublikowano

Dajesz robić z siebie idiotę jak mały Kazio. Nie działa BoL, gdyż jeszcze nie było UPDATE zrozum to ziomek. Sprawdzaj na stronie BoL'a czy status został zmieniony na UPDATE jeżeli tak się stanie to cracked również będzie działał.

­

no tak troche sie domysliłem w tym bolu siedze z miesiac i nei ogarniam wszystkiego a ktos z kogos takie beke ma no to ok

Opublikowano

no tak troche sie domysliłem w tym bolu siedze z miesiac i nei ogarniam wszystkiego a ktos z kogos takie beke ma no to ok

No nie moja wina jak widać użytkownik Night1234 nie grzeszy rozumem i umie tylko nabijać bezsensownie posty szydząc z kogoś wgl mu nie pomagając.

­

Opublikowano

No nie moja wina jak widać użytkownik Night1234 nie grzeszy rozumem i umie tylko nabijać bezsensownie posty szydząc z kogoś wgl mu nie pomagając.

­

czyli czekac poprostu ? ale jak np wlaczam amber carries i sxorbwalk to jak klikne spacje to chodzi ale nie strzela 

Opublikowano

Śmieszą mnie tacy ludzie i tyle, wnioskuje że nie masz wiecej niż 13 lat. Zresztą co ma lol do problemów bola.. Jakbyś użył trochę rozumu to byś się zorientował.

@AntyWarn czekaj na update i tyle.

Opublikowano

Śmieszą mnie tacy ludzie i tyle, wnioskuje że nie masz wiecej niż 13 lat. Zresztą co ma lol do problemów bola.. Jakbyś użył trochę rozumu to byś się zorientował.

super mozesz wyjsc 

Opublikowano

a peirdolicie glupoty mi tam wszystko dziala kazdy skrypt napierdalam pentakille na expoicie do azira na jego żołnierzyki i mam je caly czas i moge nimi nasrac nawet 30 na midzie i nikt do mnie nie podejdzie :)))))))))

8kHod.png

Opublikowano

@Sharperino_MPC to jeszcze nic ja na expilocie do hextecha cisne na teemo.Bez cd na itemku czuje sie niczym John Rambo 

Itak nic nie przebije niezniszczalnych grzybków, enemy przebiega 5 razy przez tego samego grzyba i pada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...