Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób odblokować możliwość latania?

ernesternest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma klasy smoka. xD Pewnie pomyliłeś się z magiem ognia.

Żadna postać nie lata. 

chodzi mi o tego ci zamienia się w smoka, właśnie nim gram. A co z tą ważką co jest w ekranie kolejki?

Opublikowano

NIe ma takiej klasy która lata tak sama z siebie. Jeśli masz jakieś pety kupione czy już nie pamiętam jak to sie nazywa to wtedy dopiero możesz latać. Domyślnie żadna klasa nie lata ;) A klasą którą grasz to pewnie jest Draco ?

Opublikowano

W sklepie można kupić skrzydła, ewentualnie je scraftować lub wbić 20 mastery level i je otrzymasz.

oraz dropnąć ze skrzyni :P

Co do samego latania, gdy masz już skrzydła przytrzymujesz na chwilkę spacje i szybujesz, nie latasz. W Trove nie ma postaci ani mounta który potrafi latać, co innego skoki których możesz mieć nawet 100 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Co do ważki, to testowy mount. Jak narazie latające mouty można zdobyć TYLKO za odznaki, możesz je zobaczyć pod klawiszem Y -> badges.

Najbardziej znany latający mount to smok za zrobienie bodajże 20 refów (zrefowani musza osiągnąć 30 mastery lvl)

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

może, któryś z epików daje taką możliwość ... jeszcze do tego nie doszedłem. ;x

Jednak mam butki, które dają mi +6 jump'a :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...