Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacja windowsa xp

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio robiłem format kompa więc trzeba było zainstalować win xp od nowa. Key wpisałem z internetu. Dopiero 2 dni później po instalacji wszystkich programów przypomniałem sobie że mam oryginalny key do win xp napisany na obudowie '_' oczywiście M$ zaczął już wywalać wszędzie gdzie się da komunikaty że padłem ofiarą fałszywego oprogramowania. Przy ponownym wpisywaniu key'a wyskakuje błąd że klucz został niepoprawnie przepisany. Sprawdziłem kilka razy, wszystko jest ok. Pytanie do was - jak aktywować system? Jakiś aktywator z neta lub magiczny sposób na wpisanie kodu żeby działał?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

To ci się źle wydaje bo aktywuje cały czas. 

Widocznie ma złą wersję Windows zainstalowaną do klucza

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Dobrą. Jak kliknę mój komputer > właściwości to jest napisane że mam professional. Na komputerze też jest napis "Windows XP Professional key: XXXXXX"

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...