Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gemy za curse voice

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloelo, interesuje mnie sposób otrzymania gemów przez używanie curse voice. Na maila dostałem jedynie kod do skina dla Apollo (c***a warty), a nie ma nic o gemsach. Automatycznie tez nic nie doszło. Miałem włączone w czasie gry, nawet rozmawiałem z jakimiś Hiszpanami (uprzedzając pytania).

z góry dzięki mordeczki

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Interesuje mnie sposób ich otrzymania, a nie link do supportu. Czekam dalej.

Opublikowano

Jeśli chodzi o sam sposób to należało przegrać 5 meczy z włączonym Curse Voice. 

Z Twojej wypowiedzi wynika, że już to zrobiłeś i nie przychodzi Ci klucz na skrzynkę ;)

Opublikowano

Jeśli chodzi o sam sposób to należało przegrać 5 meczy z włączonym Curse Voice. 

Z Twojej wypowiedzi wynika, że już to zrobiłeś i nie przychodzi Ci klucz na skrzynkę ;)

Eloelo, interesuje mnie sposób otrzymania gemów przez używanie curse voice.

;)

Opublikowano

Strona do której Cię odesłałem jest jasną instrukcją jak takie gemsy otrzymać, ponadto napisane jest na niej, że owa oferta jest już nieaktualna.

Klucz do Apolla otrzymujesz po 5 meczach w Smite z użyciem platformy Curse Voice, więc można z tego wywnioskować, że przegrane mecze już masz i nie otrzymujesz kodu. Czy klucz z gemsami został wysłany można było sprawdzić na stronie: http://beta.cursevoice.com/games/smite/keyspo uprzednim zalogowaniu.

Nie rozumiem, co nie jasnego jest w mojej wypowiedzi, w końcu platforma o nazwie "Curse Voice" która jest w taki sposób powiązana ze Smite jest tylko jedna.

Na przyszłość proszę o bardziej sprecyzowane pytania.

Opublikowano

Interesuje mnie sposób ich otrzymania, a nie link do supportu. Czekam dalej.

Dostajesz na e-mail kod. Więc sprawdź folder SPAM. Jeżeli Ci gemy nie przyjdą mogę odstąpić Ci mój kod, bo można użyć tylko jeden na konto, a ja dostałam drugi. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...