Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]League Of Legends PBE

Monkey103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy:League Of Legends PBE
Metoda kontaktu: PW forum
Opis rzeczy: Konto League Of Legends na serwerze PBE (testowym)
Oczekiwana/oferowana cena: 30 zł PSC lub klucze do CS:GO/TF2/DOTA 2 ewentualnie oferty w komentarzach!
Zdjęcia/inne informacje: Konto posiada wszystkie postacie, skiny oraz runy (strony też). Więcej info na PW

Opublikowano

Czyli dajesz do konta maila i można sobie wszystko zmienić tak?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Ale powiedz mi jak, skoro konto na PBE jest połączone z twoim prawdziwym kontem w lolu? Bo w taki sposób się zgłaszałeś, po przez zgłoszenie się na swoim głównym koncie, że jesteś chętny do pomocy na PBE. 

Wszystkie konta w styczniu 2014 roku, na serwerze PBE zostały usunięte (straciłem swoje 2 konta), a następnie otwarto system zgłoszeń do serwera i to konto jest podpięte pod twoje. Jest to oczywiste, bo zarejestrowałeś się na PBE przez swoje konto. 

Moim dowodem na to jest to, że zapomniałem kiedyś loginu (bo nie używam za często PBE) więc napisałem do rito ze swojego konta, a oni mi je podali. Proste, po prostu kont na PBE było podpięte pod moje konto.

Pozdrawiam i nie zalecam kupować kont na PBE.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Kolego wyzej, konto na PBE nie jest w żaden sposób połączone ze zwykłym kontem w lolu. To że na dane konto została udostępniona rejestracja oraz client PBE to nie znaczy ze konto jest połączone. Na PBE robisz sobie nowe konto z nowymi passami, które w żaden sposób nie są uzależnione od innych kont. Uwielbiam jak ktoś się wypowiada, a nie ma o czymś bladego pojęcia.

Opublikowano

Konto na PBE nie jest w żaden sposób połączone z twoim kontem jeśli było zrobione przed tymi całymi zmianami. To konto które wystawiam ma jakieś 2-3 lata, wtedy całkowicie inaczej to działało a LOL PBE był zupełnie osobną grą. 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...