Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wierzę, że tu piszę, ale ok :v

Chcę zainwestować 100-300 zł na Lounge (ponownie). Wielu z was zna mnie pewnie z tematu dyskusyjnego (na temat meczów), jakoś sobie radzę. Tylko teraz pytanie - czy jest sens kupować te skiny (najprawdopodobniej punkty na opskins.com, klucze na allegro.pl (wtedy wymiana z zyskiem) albo na Steamie (wiem, że trochę stracę kupując na Steamie, ale 100% gwarancja, że nie zostanę oszukany)). Na razie nie piszę o żadnych jackpotach, bo z takim ekwipunkiem to nic nie zrobię, mam na myśli tylko obstawianie meczów i wymiana (mogę poświęcić sporo czasu), jebię jakieś all-in, bo nieraz się na tym przejechałem, mówię o stopniowym obstawianiu. Jest sens w to inwestować (pewnie i tak to zrobię), ale posłucham waszych opinii. 

­

Legenda
Opublikowano

Chcesz kupić skiny to wal do mnie. Znów tego mam od zasrania bo powróciłem sobie do betowania dwa dni temu. Zaczynając od 7$ mam 300. Obejdziesz okres tygodnia na wymiane. A bety znów rozdaje na PW. Pare osób z forum już korzysta i nie narzekają.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

też planuje wrócić tylko zastanawiam się jakie skiny kupić do betowania. widziałem klucze na allegro po 7,99zł, opłaca się nimi obstawiać? ;d

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

też planuje wrócić tylko zastanawiam się jakie skiny kupić do betowania. widziałem klucze na allegro po 7,99zł, opłaca się nimi obstawiać? ;d

Klucze wymieniasz na itemy. Item za klucze kupisz za ok 80% ceny na rynku.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...