Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć nagrody za Bilgewater: Morze w Ogniu?

Aeternum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie jest napisane: 

W każdym akcie musisz wybrać bohatera, którego będziesz śledzić.

Wykonuj zadania, aby iść dalej i odblokować ikony przywoływacza.

Z każdym ukończonym zadaniem poznajesz nową część historii Bilgewater.

Kliknij Bilgewater: Morze w Ogniu w kliencie League, by już teraz zacząć otrzymywać nagrody!

Gdzie mogę wybrać bohatera?

Gdzie znajdę te zadania?

Jak wchodzę na stronę Bilgewater: Morze w Ogniu to tego nie mogę znaleźć, będę wdzięczna jak ktoś podlinkuje te rzeczy.

Opublikowano

Na lolu, w kliencie masz­ 'otrzymaj nagrody z bilgewater' i tam wybierasz bohatera. Ja wybrałam gravesa i mam odblokowaną ikonkę. ;)

to się wybiera raz na 1 uhm,.. akt? czy jakieś wybory są co akt.? 

o co w tym w ogóle chodzi?xD

­

Hello there.

Opublikowano

to się wybiera raz na 1 uhm,.. akt? czy jakieś wybory są co akt.? 

o co w tym w ogóle chodzi? xD

­

Z tego co mi wiadomo to możesz co akt zmieniać postać chyba, ale jak już weźmiesz jakąś w poszczególnym akcie to musisz wykonać do niej zadanie, ale dokładnie nie wiem. Chyba co akt będzie coś nowego, ale nie wiem. Sama jestem ciekawa.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Witam mam pytanie odnośnie tego nowego eventu kiedy będzie 2 akt  bo na screenie pisze 0 dni i wtf link do ss http://speedy.sh/ujaWF/ss.JPG

2 akt wejdzie dzisiaj w nocy lub ew. jutro.

Taaak czekam 2h i moje 20 zabojstw do ikoonki gravesa nie maja zamiaru chyba dojsc...

Zabójstwa w trybie ARAM nie zaliczają się do pasku osiągnięć (lub po prostu najpierw trzeba zrobić zadanie nr 1, a późnej nr 2).

Opublikowano

Taaak czekam 2h i moje 20 zabojstw do ikoonki gravesa nie maja zamiaru chyba dojsc...

Mam nadzieję, że wygrałeś już tego Arama... Ostatnio dużo ludzi nie wiedziało że trzeba najpierw wygrać arama, lub zdobyć 25k (do tf'a ikonki). 

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...