Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwera nie polecam.

Jeśli zaczniecie z nim rozmawiać i macie racje to i tak będzie wam wtykał jakieś paranoje ...

Do tego serwer ma pełno bugów.

Spawn z neta do tego nawet nie umieją go zrobić poprawnie :(

Zero zabezpieczeń przeciwko botom jak i aurom ( Huzuni może śmiało wbijać i zabijać wszystkich )

Do tego jakieś śmieszne autorskie skrypty a drop jest przerobiony z podanego na forum :)

Komendy bukkit działają ( dla wtajemniczonych :D )

Serwer dno 0/10 :)

Opublikowano

Serwera nie polecam.

Jeśli zaczniecie z nim rozmawiać i macie racje to i tak będzie wam wtykał jakieś paranoje ...

Do tego serwer ma pełno bugów.

Spawn z neta do tego nawet nie umieją go zrobić poprawnie :(

Zero zabezpieczeń przeciwko botom jak i aurom ( Huzuni może śmiało wbijać i zabijać wszystkich )

Do tego jakieś śmieszne autorskie skrypty a drop jest przerobiony z podanego na forum :)

Komendy bukkit działają ( dla wtajemniczonych :D )

Serwer dno 0/10 :)

(to pisze Michu z serwera) Niestety nie zgadzam się z Bartkiem. Jestem właścicielem serwera którego nazwa to HypeMC. Serwer stoi od 2 dni, a zebrał już wiele stałych graczy oraz pozytywnych opinii. Każdy bug związany z rozgrywką na serwerze są naprawiane przeze mnie, a każdy pomysł wysunięty od gracza, zostaje rozpatrywany a następnie wprowadzany. "Pan Bartek", ubzdurał sobie że wie wszystko o naszym serwerze, jak o serwerach na polskiej scenie Minecrafta. Jedyne co zrobił na naszym serwerze, to wszedł, zarejestrował się, a następnie poszedł kopać drewno. Narzekał że nie ma świniarni, mimo że wieloma próbami chciałem mu powiedzieć że jest pod /warp swiniarnia. Mamy dobrego AntyCheata oraz Antybota, więc nie ma co się obawiać o takie rzeczy. Pan Bartek nie zgłosił ani jednego buga, a po 5 minutach jego grania dostał bana na 30 minut, za psucie atmosfery na serwerze. Pozdrawiam ;)

P.S. Drop nie jest przerobiony, jest on w pełni napisany przeze mnie. Nie wiesz nawet co jest w nim zawarte bo ci go nie pokazywałem.

82415089334494890855.png

Opublikowano

Przecież ten serwer niczym się nie wyróżnia od innych serwerów survival frakcje,jakiś tam duży drop woow..

Na dodatek spawn z neta,więc skreślam serwer...

Posiadacie tyle pluginów tylko po co ?

Pluginy 

1.Aliases

2.AntyBot

3.ArenaSpleef

4.Authme

5.AutoMessage

6.AutoSaveWorld

7.BattleArena

8.BloodFX

9.ClearChat

10.ColoredSigns

11.CombatTagPlus

12.EasyHardChat

13.Essentials

14.EssentialsSpawn

15.GroupManager

16.ImageOnMap

17.MultiVerse-Core/Portals

19.NoCHeatPlus

20.PermissionsEx

21.PhoenixAntiCheat

22.ProtocolLib

23.RandomTP

24.Skript

25.Vault

26.Trading

27.TitleManager

28.WorldEdit/WorldGuard

29.WardrobeGUI

Nie sądzisz że to trochę przesada?Cóż każdy ma inny gust :D  :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...