Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

<------------ REKLAMA

99683583043840429834.png

Początkowo serwer miałbyć założeniem rutynowego Survival + Frakcje, i takim był. Chcieliśmy trochę go podrasować, dlatego wgraliśmy wiele dodatków dodających smaczku do rozgrywki. Dzięki temu stworzyliśmy Survival/Frakcje z dodatkami PVP. Scraftuj Miecz Feniksa, Topór Błyskawica czy nawet Kijek Prawdy a żaden Gracz ci nie podskoczy. W przyszłości jeszcze przewidujemy dodanie bossów oraz dungeonów, robimy wszystko żeby gra po "zrobionym secie i zbudowanym domku" nie stawała się nudna.

58037017960823921993.jpg

Nazwa: GoPVP

IP:hypemc.ench.pl

Typ: Survival/Frakcje + PVP

Dodatki: Herobrine, LegendaryWeapons

TS3: Wkrótce

Strona: Wkrótce

Sloty: 100

Nether: Tak

End: Tak

Ekipa: Michu (Owner), IceGamingPL/DaXim_/PiOt3rpl (Admin)

18350762038830401520.jpg

HEROBRINEAi to jeden z głównych pluginów, które ulepszają rozgrywkę. Sam plugin nie dodaje zwykłego herobrine do rozgrywki, a dodaje nowe miejsca takie jak np. Świątynie, Piramidy i wiele więcej. PVPLevels, to też ważny plugin o którym trzeba wspomnieć. Level nabijasz zabijając graczy, a kiedy oni cię uśmiercą tracisz EXPa. Co każdy level dostajesz 1 emeralda, który pomoże ci zbudować legendarną broń. LegendaryWeapons, plugin który dodaje 5 legendarnych broni do gry. Teraz nie musisz się ograniczać do diamentowego miecza, gdy do dyspozycji masz bardzo uniwersalne wyposażenie. Od siekier ciskających błyskawicą, po kijki prawdy tworzące portal do innego świata. SimpleClans, to bardzo dobra alternatywa dla pluginów pokroju Factions. Dlaczego miałbyś się ograniczać do stworzenia gildii i nadania cuboida? NoCheatPlus uchroni nasz serwer przed niechcianymi szkodnikami. Huzuni czy Nodus, to nie ważne! nasz antycheat uchroni nas przed wszystkim.

98373892404526952043.jpg

06320202262242493530.png

1.jpg

//Niedługo dodam więcej ;)
Grafika: IceGamingPL(Ja ;d)

82415089334494890855.png

Opublikowano

Niestety, serwer nie spełnił pokładanych przeze mnie nadziei. Nie pokazuje nic nowego. Wszystko to już było. Nawet wykonania, chociaz ogolnie poprawne, jest mocno minimalistyczne. Mam na myśli budowle, sam spawn... Nie jest to cos, co by mnie przyciągnęło na dłużej. Z resztą screeny mówią same za siebie. No i mało graczy.

images.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...