Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AIMBOT ROCCAT KONE dv

dvHAXORS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

roccat kone pure silient aimbot

roccat driver installer

by dvhaxors

/AIMBOT DZIAŁA TYLKO NA MYSZKACH ROCCAT KONE PURE. KOŃCZĘ WERSJE NA STEELSERIES KINZU V2(+ESP) I NA STEELSERIES RIVAL (+ESP)/

/AIMBOT DZIAŁA TYLKO NA STEAM (SKILL POBRANY I URUCHAMIANY Z CLIENTA STEAM)/

CHEAT DZIAŁA TAK, ŻE STRZELAMY OBOK TYPA, TYP DOSTAJE. NIE DUŻA ODLEGŁOŚĆ, BO TO SILENT AIM.

instrukcja:

Rozpakowujemy

Włączamy "KoneDriver" (jako administrator) i instalujemy.

Włączamy grę.

Tyle. Aby wyłączyć cheat usuń go z procesów

config w folderze "config"

Przy dobrze zainstalowanym cheacie, na koniec instalacji ma pokazać się:

hfP5e8L.png

Jeśli jest coś innego to:

.Upewnij się, że masz ww. mysz :D

.Zainstaluj frameworki, directx,visuale

.Instalator uruchamiaj jako administrator

.Uruchom instalator w zgodzię z innym os

xign undetected  ######################

hashscan undetected  #####################

SIlent Aim SF2.rar

t9fcWVP.png

Opublikowano

Rozbrajasz mnie ziomek :)

Ostatnio brales 30 dyszki za hacka , ktory nie dzialal.

Widze , ze teraz dodales za free , ale gwarancji na dzialanie nie ma :)

I tak mam bloody , wiec nie zadziala to cos co i tak raczej nie dziala.

Opublikowano

Rozbrajasz mnie ziomek :)

Ostatnio brales 30 dyszki za hacka , ktory nie dzialal.

Widze , ze teraz dodales za free , ale gwarancji na dzialanie nie ma :)

I tak mam bloody , wiec nie zadziala to cos co i tak raczej nie dziala.

Cheat który sprzedawałem, działał, był aktualizowany przez ok 2miesiące, potem sobie z nim dałem luz.

Z mpc, kupiło go +/- 10 osób, parę osób z unk**** i działał, więc nie gadaj głupot.

ps. teraz dodałem cheat za free (tak samo jak i hwid&guid changer) bo to mniejsze rzeczy.

ps2. dziś będzie wstawiony kolejny cheat do sf2, modyfikacja mapy, co dokładnie będzie, zobaczysz dziś, pobierzesz, zobaczysz czy aby na pewno coś ode mnie nie działa.

t9fcWVP.png

Opublikowano

Modyfikacja mapy?

Hangar czy inna.

A tak wgl. to banow sie posypalo sporo za te modyfikacje map mam na mysli glownie ten z hangarem.

Co do poprzedniego cheat'a moze i dzialal niektorym , ale w paczce mial sie znajdowac Ip team speak'a , ktorego braklo , wiec sie nie dziw , ze uwazam na ciebie jak na "oszusta".

Ten z unbanem rzadko sie przyda wiekszosc banow leci na konto ;/

Opublikowano

Modyfikacja mapy?

Hangar czy inna.

A tak wgl. to banow sie posypalo sporo za te modyfikacje map mam na mysli glownie ten z hangarem.

Co do poprzedniego cheat'a moze i dzialal niektorym , ale w paczce mial sie znajdowac Ip team speak'a , ktorego braklo , wiec sie nie dziw , ze uwazam na ciebie jak na "oszusta".

Ten z unbanem rzadko sie przyda wiekszosc banow leci na konto ;/

Nad modyfikacją map, siedzą 3osoby, kto pierwszy skończy tego pierwsza pojawi się mapa.

Nasze modyfikacje będą lepsze, zabezpieczone,  nie powinny się za to sypać bany, chociaż nie wiadomo.

Z tego co pamiętam, było podawane gg, bo tam się ludzie kontaktowali.

Kont nie da rady odbanować. Nie ma to jak narzekać na darmowe jakieś cheaty, bo nie robi akurat tego, co chcemy...

t9fcWVP.png

Opublikowano

Nie bylo ani gg ani Ts'a :)

Mniejsza o to juz nie spamie.

I nie narzekam , a jedynie mowie , ze rzadko dostaje sie bana innego , niz na konto :)

No coz powodzenia z modyfikacjami.

Jak ci sie uda stworz jakies wh.

Opublikowano

Nie bylo ani gg ani Ts'a :)

Mniejsza o to juz nie spamie.

I nie narzekam , a jedynie mowie , ze rzadko dostaje sie bana innego , niz na konto :)

No coz powodzenia z modyfikacjami.

Jak ci sie uda stworz jakies wh.

Jedna osoba, z dv, mówi że podawał gg w temacie.

Wh nie będzie, będzie esp (dodatek do cheata na kinzuv2,rivals) samodzielne esp będzie też, ale najpierw jest tworzony cheat do csgo na zamówienie.

t9fcWVP.png

Opublikowano

Cześć dv,

wszystko działa w miarę dobrze. Mam pytanie - jest jakiś kontakt mailowy albo odpowiadasz na pm'ki? Byłbym zainteresowany czitem ligowym bo wiem, ta wersja jest publiczna i dosyć łatwo ją wykryć szczerze powiedziawszy, dodam tylko, że płacę solidnie bo w grę wchodzą przyzwoite pieniądze.

Pzdr. 

Opublikowano

PS: Zapomniałem wspomnieć o tych modyfikacja typu Hangar, Embasy czy King's Temple - o łatwiejszego bana chyba nie da się prosić, dziwicie się że się bany posypały na konta... zwłaszcza te mistrze co przez ściany napitalają hahaha. Chyba że używacie tego jako wallhack co mija się z celem - lepiej nie ryzykować wykrycia bezpośredniej zmiany w plikach... to że to jeszcze działa to tylko głupota devów gry bo checksum i weryfikacja plików załatwiła by sprawę.

Opublikowano

Cześć dv,

wszystko działa w miarę dobrze. Mam pytanie - jest jakiś kontakt mailowy albo odpowiadasz na pm'ki? Byłbym zainteresowany czitem ligowym bo wiem, ta wersja jest publiczna i dosyć łatwo ją wykryć szczerze powiedziawszy, dodam tylko, że płacę solidnie bo w grę wchodzą przyzwoite pieniądze.

Pzdr. 

Kontakt na pm.

t9fcWVP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...