Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia na steam

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A może bez żartów dobra :D Valve wzięło by Boterów za przysłowiowy pysk i wybiło do nogi wtedy taka np Antica gdzie gra tez o ile się nie mylę najwięcej typa wyglądała by jak Zanera zaskakujące 62 graczy online o godzinie 14-18 w wakacje gdzie średnio najwięcej ludzi ma czas na grę a sory to jest NA serwer brazole smacznie śpią te czyli 58/62 to boty tych brazoli a więc inny przykład Elysia też szokujące 88 osób online jak by wybić wszystkie boty to wtedy liczba graczy zrównała by się z liczbą 2 najbardziej obleganych obecnie ots http://scr.hu/4e4/psritobecnie jest 9000 ludzi z czego 3/4 to boty może z te 1500 manualków by zostało ale co z tego jak nie mieli by z kim grać ;( smutno ktoś się mnie pytał dlaczego gram na hexerze jak tam same boty na Rl też same boty ale tam chociaż biega 600 typa :D o 14 nie 88 pozdro :P

o 14 biega 600 typa na antice, więc nie przesadzaj.

Jak możesz wiedzieć ile ludzi boci skoro nie grasz na realu? Skąd możesz wiedzieć ile będzie ludzi skoro nie wprowadzono jeszcze na steam? Skąd wiesz czy valve cokolwiek z tym zrobi? Na elysii zazwyczaj jest 200 ludzi jednak 14 to godzina gdzie ludzie pracują, nie każdy ma wakacje i nie KAŻDY BOCI.

8LTfBGw.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zrobić tak wjebać 7.6 mam na myśli pvp kilka nowych światów stare jeszcze łączyć najlepiej 4 w 1 i tak mało kto tam jest... i steam który by blokował boty to wszystko tak powinna tibia wyglądać gra idealna a grafika będzie te dzieci odstraszać wiec będą grac głownie dorośli same plusy :D

Opublikowano

zrobić tak wjebać 7.6 mam na myśli pvp kilka nowych światów stare jeszcze łączyć najlepiej 4 w 1 i tak mało kto tam jest... i steam który by blokował boty to wszystko tak powinna tibia wyglądać gra idealna a grafika będzie te dzieci odstraszać wiec będą grac głownie dorośli same plusy :D

Idziemy do przodu, a nie cofamy się w rozwoju. Nie ma co przywracać 7.6, zniszczyło by to już całkowicie Tibie.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Idziemy do przodu, a nie cofamy się w rozwoju. Nie ma co przywracać 7.6, zniszczyło by to już całkowicie Tibie.

Wydaje mi się, że stworzenie takich retro światów ściągnęło by graczy.

Opublikowano

Wydaje mi się, że stworzenie takich retro światów ściągnęło by graczy.

Ale user wyżej pisał, by złączyli wszystkie światy, grało by wtedy po 1-1.2k ludzi na 1 serwerze co jest bez sensu, bo byłoby 0 wolnych expowisk (przy 300 ludziach online jest problem).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Według mnie jeśli cipsoft zrobiłby 1 server dla tibi 7.6 to gracze by wrócili w zastraszającym tempie i oczywiście stary system pvp.Pamiętam jak tibia poszła do przodu wersje na realu były 8.54 8.6 9.0 i ja nadal grałem na 7.6 na otsach servery były pełne.A teraz jak ktoś znajdzie jakiś dobry server z 7.6 to mu pogratuluję szkoda że już nawet otsów nie ma

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nie mogę znaleźć info kiedy to sie ma pojawić jakieś daty przewidywane...

Ale pewnie skoro steam to na serwery zainstalują VAC? więc będzie mniej botów :D Sam mam 107 lvl leży od lat, zobacze może odnowie temat z grą :D

A co ma VAC do steam człowieku?? Nie ta epoka i tematyka gry...  Nie będzie żadnej Tibi na steamie was pogieło wszystkich... wogóel typ co zamieścił ten temat chyba się minoł z powołaniem...  Dla mnie jak i wielu temat jest prosty fake totalny dogadać się nie mogli i nie dogadają bo rozgrywka w tę lamerską gre w którą gram od lat już by nie miała sensu....  Boty owszem na noobn charach i kontach bo każdy leci jak może... Ja osobiście na xeno mam 90 kont zalogowanych na darmowym VPS-ie i daje radę ;]  Nigdy to nie nastąpi!!

Opublikowano

A co ma VAC do steam człowieku?? Nie ta epoka i tematyka gry...  Nie będzie żadnej Tibi na steamie was pogieło wszystkich... wogóel typ co zamieścił ten temat chyba się minoł z powołaniem...  Dla mnie jak i wielu temat jest prosty fake totalny dogadać się nie mogli i nie dogadają bo rozgrywka w tę lamerską gre w którą gram od lat już by nie miała sensu....  Boty owszem na noobn charach i kontach bo każdy leci jak może... Ja osobiście na xeno mam 90 kont zalogowanych na darmowym VPS-ie i daje radę ;]  Nigdy to nie nastąpi!!

90 KONT NA DARMOWYM VPSIE

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Co do tematu, ofc czekanko. Jeśli to coś da to welcome evribadi pacc i w droge xD

OQqSOv4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...