Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam myszki do CS:GO ~70zł

Atai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, macie do polecania jakąś myszkę do csa do około 70zł?

Myślałem nad A4Tech Bloody V7. Według tego co pisze producent to ma reakcję 1ms.

Każdą propozycję proszę uzasadnić :)

Aktualnie posiadam Genesis X66.

Opublikowano

JA polecam Bloody v7 jest bardzo dobra mam ja od dluzeszego czasu nie psuje sie dostalem do zestawu duza podkladke. Ma kabel z plecionki, regulacja czolosci oraz mam gwarancje ze przejade nią okolo 300km wiec polecam serdecznie ;)

Opublikowano

To zależy jak trzymasz myszkę, jak dużą masz dłoń, na jakim DPI gracz, a nawet na jakiego typu podkładce grasz?

Ja polecam oglądnąć poradnik na youtubie, na kanale Izaka o dobieraniu myszki. Na pewno lepiej wyjaśni to zawodowy gracz w CS:GO ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

NIE BIERZ BLOODY TO NAJGORSZE GÓWNO JAKIE MOŻE BYĆ

Osoby polecające te myszki powinny być karane warnem. W tej cenie raczej dasz radę znaleźć logitech g100s. Myszka do cs wręcz idealna, a bardzo tania jak na swoje możliwości

Z resztą poszukaj testów i recenzji logitech g100s a zobaczysz, ze to myszka niemal idealna

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

9Generalnie dłoń mam w miarę dużą i kładę całą na mysz, ale jak wiadomo do wszystkiego da się przyzwyczaić.

Jeśli chodzi o DPI to 1200

Polling rate: 1000HZ

Jeżeli o podkładkę chodzi to do tej pory gram we wszystko bez niej. Po prostu myszka łata po biurku :D

Paczę, paczę i widzę, żę A4Tech Bloody Blazing A9 też się bardzo fajnie prezentuje.

Opublikowano

Nie wykorzystasz żadnego dobrego sensora bez podkładki, "z lataniem po biurku." Zainwestuj dodatkowe 30-40 zł w jakąś szmaciankę Steelseries, a zobaczysz że różnica jest niewyobrażalna.

Dobra myszka bez podkładki < najtańsza myszka na dobrej podkładce :-)

LEAVE ME ALONE, I HAVE MY OWN WORLD.

Galeria Tekstów

Opublikowano

Nie wykorzystasz żadnego dobrego sensora bez podkładki, "z lataniem po biurku." Zainwestuj dodatkowe 30-40 zł w jakąś szmaciankę Steelseries, a zobaczysz że różnica jest niewyobrażalna.

Dobra myszka bez podkładki < najtańsza myszka na dobrej podkładce :-)

K***a, ludzie... ja nie pytam tutaj o podkładkę, ale o myszkę...

Tak... mam zamiar jakoś w najbliższym czasie kupić podkładkę, ale tymczasem pytam o myszkę

Opublikowano

Szukaj Logitecha G100s. Profilowanie symetryczne więc ruchy będą takie same(chodzi o to, że bloody ma takie profilowanie, że jedna strona jest cięższa od drugiej więc ruchy nie zawsze będą idealne) do tego logitech ma bardzo dobry optyczny sensor i jest dosyć wygodna. Jedynym minusem jest wygląd, ale chyba nikt nie patrzy na mysz podczas grania.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Szukaj Logitecha G100s. Profilowanie symetryczne więc ruchy będą takie same(chodzi o to, że bloody ma takie profilowanie, że jedna strona jest cięższa od drugiej więc ruchy nie zawsze będą idealne) do tego logitech ma bardzo dobry optyczny sensor i jest dosyć wygodna. Jedynym minusem jest wygląd, ale chyba nikt nie patrzy na mysz podczas grania.

Z tego co wiem to Pasha ma albo miał chyba Bloody A9, a do najsłabszych graczy nie należy :)

Opublikowano

@Atai

Pasza używał/używa SS Kinzu V2/3, a gracze Cloud 9 używają właśnie Logitecha G100s

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

W tej cenie g100s, kolejny sensowny wybor to CM Storm Alcor, ale to juz 140zł w góre. 

Jak juz koniecznie musisz brac jakis szajs z A4Techa, to szukaj starych modeli z avago9500, jeszcze ujdą, ale g100s > a4techy

Opublikowano

@Atai

Pasza używał/używa SS Kinzu V2/3, a gracze Cloud 9 używają właśnie Logitecha G100s

Z tego co widzę to SS Kinzu V3 ma taki sam sensor jak Bloody Blazing A9 :3

Opublikowano

Z tego co widzę to SS Kinzu V3 ma taki sam sensor jak Bloody Blazing A9 :3

ogolem rzecz biorac to kinzu jak na swoja cene jest slaba mysza, patrze na tego bloody nie jest taka zla :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...