Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30 minut czekania na wejcie do gry

FiFi2000121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Często, dziś akurat serwery włączyli o 22:02 , dlatego też cała masa osób czekała aby wejść.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Niestety to są te kolejki w grze, czytałam, że nieraz, w godzinach tzw. ,,szczytu" ludzie czekają kilka godzin.
Korzystając z tego, że ktoś założył temat, zapytam - a ktoś wie, jak ma się sytuacja w godzinach 1 w nocy ~ 6 rano? 
­

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Niestety to są te kolejki w grze, czytałam, że nieraz, w godzinach tzw. ,,szczytu" ludzie czekają kilka godzin.

Korzystając z tego, że ktoś założył temat, zapytam - a ktoś wie, jak ma się sytuacja w godzinach 1 w nocy ~ 6 rano?

Troszeczkę lepiej się wchodzi. :)

Teraz wszedłem po ponad 1,5h czekania i w grze są takie lagi, że nie da się nic zrobić B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Pewnie niedługo zrobią coś z tymi serwerami bo jak nie to stracą dużą ilość graczy.

Opublikowano

Dzisiaj rano nie czekałem w ogóle ;-) Wczoraj o godzinie 14 też wszedłem bez problemu ;-)

Nie polecam wbijać o godzinach 20-24

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Piszesz coś do mnie dodaj @I'm_rudy

Opublikowano

Dzisiaj rano nie czekałem w ogóle ;-) Wczoraj o godzinie 14 też wszedłem bez problemu ;-)

Nie polecam wbijać o godzinach 20-24

od północy do 3 też czasami ciężko wbić. Ogólnie w nocy jest zawsze kolejka.

Opublikowano

od północy do 3 też czasami ciężko wbić. Ogólnie w nocy jest zawsze kolejka.

Bo w nocy są Amerykanie :-P

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Opublikowano

Pewnie niedługo zrobią coś z tymi serwerami bo jak nie to stracą dużą ilość graczy.

Ktoś z ich ekipy zapowiadał, że zwiększą ilość serwerów, żeby gracze czekali mniej. Na pewno czas czekania będzie się zmniejszał, ale kolejka jeszcze chwilę pobędzie. Najlepiej wchodzić z rana, nigdy jeszcze nie musiałem w tym czasie czekać.

Opublikowano

Dziwne że wy czekacie mnie to tam zawsze wbija od razu do gry i nie muszę czekać, aż mnie to dziwi.

O godzinie 12:30 już była kolejka. Czekałem koło 6 minut. Jeżeli zwiększą ilość serwerów to zdecydowanie ocena gry pójdzie w górę.

Opublikowano

O godzinie 12:30 już była kolejka. Czekałem koło 6 minut. Jeżeli zwiększą ilość serwerów to zdecydowanie ocena gry pójdzie w górę.

Gdyby dali lepsze parametry na serwery i powiększyli ilość wejść to by było lepiej :P

­

508w00.jpg  LICZĘ NA +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...