Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Castios.pl

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po grafice nie ocenia się serwera.. ale jak się ją widzi tyle razy..

Grafik nie powinien wykorzystywać tej samej dla kilku osób.

Mimo to powodzenia.

77083143438935140824.png

Opublikowano

Ten moderator który ci "wywalił" prezentacje dobrze postąpił, napisałem mu wyraźnie o co mi chodziło. :)

Nie mam problemu co do GRAFIKI wykorzystanej w prezentacji a do screenów, pracowałem nad nimi cały dzień i mają albo zostać wymienione albo usunięte. 

Daję wam czas do jutra, inaczej spodziewajcie się wstawiania prezentacji po raz trzeci.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Crime.

haha prawa do screenów dobre sobie, moderator wyraźnie napisał że chodzi o grafikę nie o screeny. 

Nie interesuje mnie to, screeny mają zniknąć, ostatni post here, czekam do 12.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@up 

sorry ale nie będziesz mi rozkazywał. jeśli moderator mi napiszę że mam zmienić screeny to je zmienię w ciągu 24 godzin. sorry ale szybciej nie dam rady.

Opublikowano

@up 

sorry ale nie będziesz mi rozkazywał. jeśli moderator mi napiszę że mam zmienić screeny to je zmienię w ciągu 24 godzin. sorry ale szybciej nie dam rady.

sorry trzeba bylo zrobić własne screeny a nie kopiować prezentacje.

Opublikowano

Nie myslales o zamianie miejscami hwanga na 140 i 180 poziom? Po I ladniejsze, po II idealne do broni na max lv :)

I pare pytan:

- O eq bedzie trudno?

- Bardzo pali itemy?

- Jak z expem?

- W PVP klasy wyrowane?

- Serwer bardzo pod wydatek?

Opublikowano

Ten moderator który ci "wywalił" prezentacje dobrze postąpił, napisałem mu wyraźnie o co mi chodziło. :)

Nie mam problemu co do GRAFIKI wykorzystanej w prezentacji a do screenów, pracowałem nad nimi cały dzień i mają albo zostać wymienione albo usunięte. 

Daję wam czas do jutra, inaczej spodziewajcie się wstawiania prezentacji po raz trzeci.

Prawa do screenów ?? Może prawa do twojej błony dziewiczej jeszcze ?? Nie ma czegoś takiego jak prawa do screenów. Każdy może władować ss z każdego serwera znalezionego w sieci i nikt nie ma prawa żądać ich usunięcia ;p To nie zdjęcie , a nawet gdybyś był na tym zdjęciu ty - wątpię że ktoś miałby siły , ze śmiechu, napisać "zabraniam publikować bo cudze" ;p Więc nie ośmieszaj się, bo wychodzi na to , ze "układy" na MPC którymi się zasłaniasz za chwile doprowadzą do tego że znowu prezki i zapowiedzi będą znikały bo ss Ci pajacu nie pasuje... Ośmieszasz się jeszcze bardziej...

Zagrajmarek usunął poprzednią i napisał że :

Autor/właściciel grafiki nie zezwala na jej używanie.

Gdzie nie ty jesteś autorem grafiki betonie , a jej autor nie zgłosił zastrzeżeń:

Mógłbym magicznie sprawić aby Wasza zapowiedź wylądowała w koszu...

z tego co kojarzę... to nikomu nie zezwoliłem na użycie tej grafiki ostatnimi czasy. 

Na przyszłość.. wypada przynajmniej spytać.

Prezki nie czytałem... nie znam teamu... więc się nie wypowiadam. 

Po za tym z tego co zauważyłem dowal się do kilku innych serwerów jeszcze , a nie do tego który ktoś robi bo poprzednią jego odsłone zyebałeś i zrobiłeś ludzi w hu*a i masz ból tyłka uważając że wszystko jest twoje a realu robisz z siebie tylko idiotę z którego każdy się śmieje :) :)

DO tego wszystkiego - SS jest własnością serwera. A ty wywaliłeś ten serwer w kosmos, i nie ty go teraz robisz, więc cyrku szukał w kącie pokoju, i tam go sobie rób.

Polecam, i na pewno zawitam na serwie ;)

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

­Nie polecam, Maxrik bez zgody imagusia podpier*olił screeny, do tego ta sama domena i pliki... Wbije na start, pokazać Ci jakie masz bugi. <3

Opublikowano

­Nie polecam, Maxrik bez zgody imagusia podpier*olił screeny, do tego ta sama domena i pliki... Wbije na start, pokazać Ci jakie masz bugi. <3

Ja ukradlem? Skoro imagus udostępnił pliki na mpc mogę je wykorzystać, domena jest moja i jest zarejestrowane na moje dane.

Okej zapraszam na serwer kozaku. ;)

Opublikowano

Reklama jednak mała będzie, właśnie poszło 20tyś maili z informacją o starcie, a jeszcze wieczorem wyślemy 4000 smsów! 

Do zobaczenia jutro na starcie, prawdopodobnie o godzinie 17:00

Opublikowano

Reklama jednak mała będzie, właśnie poszło 20tyś maili z informacją o starcie, a jeszcze wieczorem wyślemy 4000 smsów! 

Do zobaczenia jutro na starcie, prawdopodobnie o godzinie 17:00

nie da ci to za dużo , sam coś o tym wiem bo na azurisie robiliiśmy to samo...

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Hm. nie polecam.. 

@lewus123
Tak ty wiesz, jasnowidz tu wszedł, przepowiedz mi tez przyszłość.. ;)

Może i jasnowidz bo skoro w prezce napisałeś że nie masz czasu na prezentacje i całą skopiowałeś no to nie wiem czy będziesz miał czas wejść na serwer :O

Opublikowano

Mam pytanie do administracji serwera, nie wstyd wam być takimi złodziejami? nie dość że gotowiec, to jeszcze grafika zajebana :)

Taki niby rework się szykował, a tu takie dno szamba haha

Nie polecam, posówanie się do złodziejstwa w takim dużym stopniu to dziecinada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...