Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klub Polish Chellangers

Boskoboski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polish Chellangers

Informacje o założycielu:

BoskoBoski - Lider klubu Polish Chellangers. Przygody z grą Trove rozpoczął już od alpha testów. Wiele godzin spędzonych grze przełożyły się na osiągnięcia oraz zdobyte doświadczenie. Po przerwie na open becie powrócił zainteresowany zmianami, które miały miejsce w grze. 

110 Mastery Rank

Ceł:

Celem klubu jest wspólna gra, shadow areny, eventy, pinata partys. Nie interesują nas minecrafty i inne, skupiamy się głównie na Trove.

Członek klubu:

Zakładam, że wiele osób dopiero rozpoczyna przygodę z Trove - niema problemu możesz dołączyć i korzystać z wszystkich funkcji klubu

Jako członek klubu możesz od razu skorzystać z wszystkich dóbr w klubie (portale/crafting/łowienie)

Chodzisz grupą na dungeony/shadow areny

Bawisz się z nami na pinata party! (wypadają często mounty i inne rare)

Dostaniesz common ally od lidera - na dobry początek

Kieruj do mnie w grze pytania - na każde odpisze

Aplikowanie:

W tym temacie nicki lub w grze do: BoskoBoski

W niedalekiej przyszłości zaczniemy korzystać z TS3, jeśli nie posiadasz - niema problemu, masz czat klubowy w grze.

Będąc w innym klubie również możesz dołączyć do mnie! (max 5 klubów)

#temacik pisany w 5 min gdy czekałem w kolejce może (ulec zmianie).

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BoskoBoski - Lider klubu Polish Chellangers. Przygody z grą Trove rozpoczął już od alpha testów. Wiele godzin spędzonych grze przełożyły się na osiągnięcia oraz zdobyte doświadczenie. Po przerwie na open becie powrócił zainteresowany zmianami, które miały miejsce w grze. 

Załącz to sobie do CV XDD

­

Opublikowano

Są jakieś wymagania wiekowe, czy po prostu zwracacie uwagę na to, jak ktoś się zachowuje? (I nie, pytając o to, nie mam na myśli tego, że chodzę do podstawówki, aż tak młoda nie jestem ;D).
I wolę się upewnić - już powyżej napisałeś, że pewnie dużo osób dopiero zaczyna z grą i nie ma problemu. Czyli jak bardzo mało o niej wiem, to nikt się nie będzie o nic ,,czepiał"? ^^ 

­

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Są jakieś wymagania wiekowe, czy po prostu zwracacie uwagę na to, jak ktoś się zachowuje? (I nie, pytając o to, nie mam na myśli tego, że chodzę do podstawówki, aż tak młoda nie jestem ;D).

I wolę się upewnić - już powyżej napisałeś, że pewnie dużo osób dopiero zaczyna z grą i nie ma problemu. Czyli jak bardzo mało o niej wiem, to nikt się nie będzie o nic ,,czepiał"? ^^ 

­

Klub jest otwarty dla takich osób jak Ty. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące gry.

Opublikowano

Nie byłoby problemu, gdybym jutro wieczorem zgłosiła się na PW w kwestii dołączenia? Dzisiaj jeszcze ogarnę ten początek, a jutro bym napisała ^^

27zymhh.jpg

,,Zmienić ten świat są w stanie tylko ludzie zdolni do poświęceń"

Opublikowano

Nie byłoby problemu, gdybym jutro wieczorem zgłosiła się na PW w kwestii dołączenia? Dzisiaj jeszcze ogarnę ten początek, a jutro bym napisała ^^

Niema problemu :) Chętnie powitam nowych członków =)

Opublikowano

chetnie dołącze ;) mam nadzieje ze szybko zalatwicie ts3 ;) nick : GacekPL gram ninja jak cos ;P pozdrawiam. czekam na kontakt 

GaceekTV_signature_800x250.png

Opublikowano

Witam czy jest szansa ze moge do was dołączyć szukam osób do gry mam jakies rainbowy i shadowy ale i tak nie daje rady Chciałbym fajną ekipe do gry jak i zabawy czy jest szansa ze mnie dodacie mam 14 lat 

Nick:KubsonEU

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Może dopisz coś co MA ZNACZENIE.

Jak wygląda club world? Macie jakieś portale?

Zawsze możesz grać w dwóch klubach. Tutaj, gdzie każdy mówi po polsku, możesz z nimi grać bez problemu misje/dungeony oraz w drugim klanie, który jest bardzo dobrze rozwinięty, w którym posiadają na Club World wszystkie portale i crafty.

Zgłaszam się, nick Thivian.   

Opublikowano

Może dopisz coś co MA ZNACZENIE.

Jak wygląda club world? Macie jakieś portale?

Jest napisane.

"Jako członek klubu możesz od razu skorzystać z wszystkich dóbr w klubie (portale/crafting/łowienie)"

Co ma znaczenie? Atmosfera i klimat.

Opublikowano

Tak, próbowałem dodać Cię wcześniej ale byłeś offline. Teraz czekam w kolejce więc spokojnie.

Ja tak samo czekam to za 20 min napisze jakis skype gg do popisania

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Offtopy kolego to Ty tworzyłeś od samego początku pisząc jaki nie jesteś super doświadczony gracz. Tak samo w informacji odnośnie swojego Clubu, pierwsze to co zamieściłeś to swoje "doświadczenie" które jest żadne, bo wszystko zdobyłeś przy pomocy nielegalnego oprogramowania.

W każdym temacie spamowałeś offtopem, ale widocznie jak Tobie pasowało to już nie offtop

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Nie rozumiem docinek z waszej strony, też mam wam nasrać w tematach? Jaka strona takie  tematy - daje użytkownikom dostęp do takich rzeczy.

Proszę moderatora o usuwanie wszystkich offtopów

Nasrać? Nie, dziękuje i proszę o zachowanie kultury bo nie przypominam sobie abyśmy przeszli na Ty. Nie jest to offtop ze względu na to, że przedstawiam opinię na temat Twojego klubu, niestety dla Ciebie... Nie są to docinki tylko stwierdzanie faktów.

­

Opublikowano

xDD troszke mi jest was żal, spinacie tyłek o to że udostępnił cheaty na forum które pierwotnie po to powstało xD
Boskoboski to doświadczony gracz, i bardzo dobry lider. W Clubie jest bardzo fajna atmosfera, przyjazne "evenciki" oraz pomoc na każdym kroku, to że używał sobie cheatów na innym koncie nie przekreśla z góry zdobytych przez niego poziomów oraz itemów, na które się naprawde musiał napracować bo wbicie 100 mistery rank + jest nie lada osiągnięciem.

Pomijając fakt że piszą to osoby które prawdopodobnie mają na celu znieważyć jego club, które nic nie osiągnęły w tej grze i nie mają pojęcia o czym mówią, może bym to zignorował. Pragnę także poinformować że każdy gracz ma dostęp do max 5 clubów jednocześnie, więc nie rozumiem dlaczego pragniecie ujebać że tak brzydko powiem jego prezentacje. Pozdrawiam użytkownik który pragnie coś osiągnąć w Trove i jest członkiem klubu Polish Chellangers 

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...