Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]Extended LastChaos

xVolturix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raty:

EXP: x70

SP: x150

GOLD: x80

DROP: Custom

Upgrade: 90%

Pet: x125

Reborn System

+ (Account Registered "3737)

LVL CAP: 225

Info:

jak sam sprawdze to dodam.

@Edit bardzo tani IS

@Edit Bufft automatyczne

Stronki :>

Str. Główna - 

http://site.lcextended.com/index.php

Rejestracja - 

http://site.lcextended.com/register.php?accept=none

Download - 

http://site.lcextended.com/downloads.php

Tak odemnie na początek to serwer wydaje się mega,duzo osob z topki nawet jest online,wyglada profesjonalnie i są Eventy :D i newsy na stronie(ostatni maj xD)

Dodam jakies ssy jak mi sie klient pobierze

Zapraszam ^^

SS'y (Aktualizowane :P)

DY14YRd.png

5U7hq8e.png

hsaprr0.png

piiISiS.jpg

Opublikowano

Zapowiedz ładna Serwer spoko Ale szczerze ile można w takie 4Fun grać ?? To się robi nudne ... Dlatego przerzuciłem się na serwery bardziej odpowiadające globalowi :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

@Tytanozz Ja np. jeszcze nieogarniam calego Lc w 100% wiec dla Mnie serwer jest idealny do nauki :P ^^

Nie prawda Najwięcej się o LC nauczysz na serwerach typu Global lub odpowiednim jemu NIe nauczysz się niczego na serwerze gdzie na start dostajesz np 100% casta w tytule Bo nigdy nie będziesz wiedział skąd wydropić party EQ aby mieć 100% casta . Takie jest moje zdanie :) 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nie prawda Najwięcej się o LC nauczysz na serwerach typu Global lub odpowiednim jemu NIe nauczysz się niczego na serwerze gdzie na start dostajesz np 100% casta w tytule Bo nigdy nie będziesz wiedział skąd wydropić party EQ aby mieć 100% casta . Takie jest moje zdanie :)

Aż dołączę się do wypowiedzi.

I poprę słowa  "Tytanozz"  Nie ma żadnego aktualnego servera prywatnego abyś mógł ogarnąć 99% grę bo w 100% żaden gracz nie da ogarnąć. Jedynym serverem zbliżonym były kiedyś  "777". Sporo osób startuje od priw czym nie krytykuje że to jest złe rozwiązanie lecz sporo osób jest co nie wiedzą gdzie dropić itp.

Co do servera nie wiem, nawet nie pobieram bo jak widzę jest to EP 3.5, co jest w ciul bugów i zrypane pvp pod sensem pvp kity.  (zależy jaki server).

PS: Napisany cytat nikogo nie ma zamiaru krytykować i urażać, lecz motywować. ;)

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

123695094.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też tak długo czekacie na maila rejestracyjnego? Od 3 dni czekam xD

Na jakim mailu zakładałeś konto? Mi na gmail od razu przyszedł.

Opublikowano

Na jakim mailu zakładałeś konto? Mi na gmail od razu przyszedł.

na kazdy jeden e-mail z dopiskiem ".pl" nie przyjdzie potwierdzenie.

Tylko gmail, ew ".eu"

ubh6c.png
  • 1 rok później...
  • Issia zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...