Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Avatar+Tło] D4n100

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373291564-U247153.png

Tematyka: Napis D4n10
Wysokość: Dowolna
Szerokość: Dowolna
Kolorystyka: Jakieś ładne i żywe kolory, a nie taki ponury 1 kolor jak teraz (tylko nie typowe "sram tęczą")
Dodatkowe informacje od zlecającego: Rozdzielczość proszę jak największą wam się chce. Ogólnie cała grafika to ma być napis "D4n10" (oczywiście bez ") tylko jakoś ładniej wykonany niż teraz. Proszę także o sygne + tło na podstawie tego
Materiały do wykorzystania: -
Wynagrodzenie: Ilość like zależna od wyglądu grafiki

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Dobra zrobiłem... Czas 24h jest bez sensu, tak samo ze skanem, bo nie każdy sprawdza swój temat 3 razy dziennie.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ ref

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ ref

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ ref nikt nie chce się tego podjąć??? D:

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...