Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.11][SkyBlock] XMINECUBE.ga

RikoDEV

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Riko? Miałeś dawno dawno dawno dawno temu jakiś serwer na styl kwadratowej masakry? Nie pamiętam dokłądnie serwera... ale kojarze że na jakimś Twoim serwerze chyba grałem.

Co do skyblocka, jest ekstra spawn :D Rozgrywka na początku też wydaje się przyjemna ! :) Zapraszam!

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Riko? Miałeś dawno dawno dawno dawno temu jakiś serwer na styl kwadratowej masakry? Nie pamiętam dokłądnie serwera... ale kojarze że na jakimś Twoim serwerze chyba grałem.

Co do skyblocka, jest ekstra spawn :D Rozgrywka na początku też wydaje się przyjemna ! :) Zapraszam!

Dziękuje za serdeczne słowa. Tak kiedyś taki serwer prowadziłem ;).

Aktualizacja serwera:

- dodano zaawansowany filtr chatu, wszelkie wulgaryzmy są blokowane dzięki czemu na serwerze panuje kultura wypowiedzi.

- zoptymalizowano silnik serwera

Serwer w niektórych godzinach jest pusty, proszę się tym nie przejmować. Im więcej graczy online tym większa szansa na dołączenie innych.

17202692_1407208722677377_70594145784101

Prace nad budową spawnu na nową nadchodzącą edycje ruszyły!

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobra prezentacja, serwer dopracowany Tylko grać ;) 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...