Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[CLUB] ­Trowianie

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim regionie gracie? :v

Europa

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Z chęcią bym dołączył, ale niezbyt często używam TS3 :/ Chyba że da się ominąć ten wymóg ;) I pytanie jak często trzeba się pojawiać na TS3 ?

Opublikowano

Wszystkich chętnych do dołączenia zapraszam do mnie na PW ze swoim nickiem w grze lub na Beryfes w grze. Lub na ts i napisać do mnie.

Opublikowano

8 osób na tsie zapraszamy!

Opublikowano

Jestem z powrotem, możecie wysyłać już wiadomości o chęci dołączenia do mnie na prywatną wiadomość. Dziś im więcej z nami czasu spędzisz tym większa szansa na awansowanie w hierarchii klubu! :)

Opublikowano

Zapraszamy do CLUBU Trovianie; na dzień dzisiejszy w Naszych szeregach gości około 17 czynnie biorących udział w życiu Clubu osób, dzięki czemu jesteśmy w stanie aktywnie spędzać czas w grze przy czym świetnie się bawić. W tym miejscu chciałbym serdecznie podziękować osobom, które przyczyniły się do powstania i rozwinięcia Naszej grupy ze względu na to, iż w przeciągu dwóch dni rozwinęła się ona diametralnie od samego początku. 

Aktualnie posiadamy własny kanał VIP na jednym z popularnych TeamSpeaków oraz własną rangę grupową także na tym serwerze. W grze staramy się rozwinąć własne postacie oraz postacie członków (pomoc w rozwijaniu, organizowanie wspólnych wypadów, których odbyło się już około 4 w ciągu ostatnich dwóch dni). Jeżeli ktoś ma ochotę dołączyć do Naszego klubu i ma podstawową wiedzę nt. gry - zapraszamy, poniżej podam niezbędne informacje aby ukrócić wiadomości prywatne (było ich zbyt dużo).

Informacje dot. rekrutacji: (jeśli podanie teamspeaka jest reklamą - usunę bo nie o to tu chodzi)

IP TEAMSPEAKA: ts69.pl

KANAŁ: VIP nr 4; podkanał TROVE | REKRUTACJA

Informacje: Jeżeli dołączysz do kanału Rekrutacja, postaraj się o sprowadzenie do siebie jednego z liderów @STVNEK lub @Beryfes , którzy będą w stanie przeprowadzić rekrutację na Twoim poziomie.

Opublikowano

KOLEJNA WYPRAWA PO SUROWCE

wPw6nyz.jpg

Opublikowano

Dzisiaj ponownie lecimy z tematem ­- kolejne Clubowe dugeony; otwarta rekrutacja na razie dla wszystkich póki nie osiągniemy szczytowej liczby członków (18/35); potem organizujemy bardziej profesjonalną rekrutację pod kątem rozwiniętych postaci w grze. Więcej info oczywiście w prywatnej wiadomości do mnie, liczę na Was! Do zobaczenia in game!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...